miód i mandragora

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 20 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

jak zdobyć miód i co mogę zrobić z wygraną mandragorą, wiem, że proszek, ale jeśli nie mam przetwórni to co z nią mogę zrobić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Miód to produkt z fabryki pszczół czyli Pszczelarni, zbieramy go również z drzewa o nazwie Perełkowiec japoński- obecnie do zdobycia wyłącznie podczas mini-eventu Handel, podarki, wymiana - Gift&Trade.
    Gotowy miód można kupić na targu/ zakładka Produkty.

Mandragora to składnik specjalny do produkcji w Alchemiku i do wykorzystania tylko tam.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

Pszczelarnia to manufaktura? Nigdzie jej nie widzę.

4. SMOD_Atena

5. taczanka555

taczanka555 Baron forum

a czemu nie mam nigdzie możliwości jej kupienia? jestem na 74 lvl, a jest do kupienia od 49

6. SMOD_Atena

Fabryk nie kupuje się, budujemy je w warsztacie w mieście. Pszczelarnię do wybudowania znajdziesz pod ikoną pszczoły.

Informacje o warsztacie znajdziesz tutaj:

Warsztat od A do Z

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

7. taczanka555

taczanka555 Baron forum

wiem że fabryki się buduje, przejęzyczenie. Nie zauważyłam za ulami tej fabryki, dzięki bardzo. temat do zamknięcia

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.