Mentorstwo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gabi196028, 15 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gabi196028

gabi196028 Czeladnik forum

Co trzeba zrobić ,żeby zostać mentorem ? wysłałam swoje zgłoszenie dość dawno i czekam ,czekam .... A może ,jak powiedział jeden z moich sąsiadów ,warunkiem jest wykupienie pakietu premium ?

2. zoe1047

zoe1047 Czeladnik forum

Zostałam mentorem bez wykupienia pakietu premium,ale dość długo czekałam

gabi196028 lubi to.
  3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Cytat z poradnika :
    Czas oczekiwania na wiadomość systemową nie jest jednakowy dla wszystkich graczy. W każdą noc ze środy na czwartek system będzie wybierał tysiąc graczy, którzy uzyskają dostęp do Szkoły Farmerów jako Mentor.

Żeby zostać mentorem nie trzeba mieć konta premium.

Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać.

gabi196028 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zoe1047, draculik34 dziękuję za pomoc.

gabi196028 tak jak jest napisane w poradniku :

Mentorzy wybierani są przez system losowo i największą rolę zapewne odgrywa aktywność i staż w grze, a wykupienie pakietu Premium nie ma żadnego znaczenia.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

gabi196028 lubi to.
  5. gabi196028

gabi196028 Czeladnik forum

Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi i czekam z nadzieją :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję, życzę abyś jak najszybciej została Mentorką i skoro nie masz już pytań w temacie to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.