mentor

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz1710, 8 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz1710

Mateusz1710 Forumowy żółtodziób

co zrobić żeby zostać mentorem

2. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Czekać.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

122qwazi dziękuję za pomoc.

Mateusz1710 po zgłoszeniu się do systemu Mentoringu pozostaje cierpliwie czekać aż system Cię wybierze.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Mateusz1710

Mateusz1710 Forumowy żółtodziób

moja prośba o zostanie mentorem została wysłana około rok temu do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi co mam dalej robic aby zostać mentorem???

5. SMOD_Atena

Mateusz1710 tak jak jest napisane w wyżej podanym poradniku:

"UWAGA: Czas oczekiwania na wiadomość systemową nie jest jednakowy dla wszystkich graczy. W każdą noc ze środy na czwartek system będzie wybierał tysiąc graczy, którzy uzyskają dostęp do Szkoły Farmerów jako Mentor."

Jeśli zgłosiłeś chęć zostania Mentorem to pozostaje czekać na wybranie Ciebie przez system, nie mamy wpływu na przyspieszenie tego procesu ani na to kto zostanie wybrany.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Dzień dobry.
    Ja mam dwa pytania dotyczące Mentoringu. Dla czego to losowanie jest tajne - to znaczy nie znamy liczby graczy z jakiej odbywa się losowanie. I dla czego nie można zrezygnować z chęci zostania Metorem, to pozwoliło by na skrócenie chętnym czasu oczekiwania. Ja sama dwa razy zapisywałam się do tego systemu po osiągnięciu 40 levelu. Po raz pierwszy skreślono mnie z powodu jakiejś modernizacji tego systemu losowań a teraz też czekam już tak długo że straciłam wiarę że można zostać wybranym .
    Pozdrawiam tych co jeszcze cierpliwie czekają i życzę Wszystkim miłego farmerowania .

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry

Hesarenka64 - Takie są decyzje producenta gry i nie mamy na nie wpływu.
    Jako ekipa forum nie dysponujemy takimi danymi ponieważ te informacje nie są nam udzielane.

Czy autor tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

8. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.