Mentor

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 17 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Od dłuższego czasu nie dopisują mi się punkty opieki poziomy , cały czas stoje w miejscu a kurczaczki solidnie pracują i ja też

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Za każdy zdobyty poziom przez Ucznia, którym się opiekujemy również jesteśmy nagradzani punktami poważania, tutaj tabelka: [​IMG].
    Punkty zamieniamy na nagrody z aktualnie zajmowanego poziomu oraz wszystkich poniżej. Mogą one zostać użyte w sklepie Mentora oraz do podnoszenia poziomu poważania. Niewykorzystane punkty poważania po przejściu na wyższy poziom nie przepadają.

Punkty poważania widoczne są w sklepie, na grafice 132 :

poważ.jpg

Natomiast punkty opieki otrzymujemy za czynności wymienione w tej tabelce : >>klik<< a widzimy je na pasku opieki oznaczonym serduszkiem przy każdym kurczaczku :

opieki.jpg

Zapełniony pasek opieki, czyli uzbierane 50 punktów opieki wymieniamy na 5 punktów poważania.

Które punkty Ci się nie zgadzają?

3. maria5510

jedne i drugie .
    A jestem mentorem dość długo i przechodziłam normalnie na poziomy a teraz jestem na 4 poziome i cały czas stoję w miejscu przy punktach 3782 i 662 a kurczaczki pracują i ja też wysyłam im codziennie prezenty

4. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam do PT, z poziomu forum nie mamy możliwości aby sprawdzić czy wszystko jest w porządku czy też nie.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. maria5510

Mod powiedz mi czy takie błędy zdarzały się jak mam ja teraz?

6. SMOD_Atena

maria5510 nie wiem, czy u Ciebie występują a jeśli tak to jakie błędy, tak że trudno mi powiedzieć czy w grze już występowały i tak jak napisałam, aby to sprawdzić zapraszam do PT, tylko tam istnieje taka możliwość.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. maria5510

Ok
    dzięki
    Nie mam pytań

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam, miłej nocy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.