Mentor

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 17 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam, proszę o wyjaśnienie problemu; w odpowiedzi z PT powołano się na informacje TL_Mouse z dnia 21.04.2014 i BA_Czerwona z dnia 12.09.2015 o mentorach oraz dodano tu cytat :
    [usuwam]
    jak więc należy złożyć ponowny wniosek?

Część posta usuwam zgodnie z poniżej podanym punktem Regulaminu forum :

2.19. Korespondencja

(.....)

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Tym razem upominam słownie.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 marca 2016
  2. alexander56

alexander56 Generał forum

z tego co piszesz wynika iz nalezy wniosek złozyc tak jakbyś go wczesnieniej nie składał a wiec jesli po wejsciu do domu farmerskiego a nastepnie do szkoły masz taki komunikat : [​IMG]nalezy kliknac na weż udział i zaakceptowac ;):p

janekkostuchna lubi to.
  3. janekkostuchna

nie można złożyć wniosku drugi raz!

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

alexander56, dziękuję za pomoc.

janekkostuchna, zgodnie z tym OO : >>>klik<<<, stare zgłoszenia były usunięte i wtedy Gracze mogli wysłać zgłoszenie do systemu mentoringu ponownie. Z pozycji forum nie rozwiążemy tego problemu. A jeśli już rozpocząłeś korespondencję z PT w tej sprawie to bardzo proszę kontynuuj ją.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. janekkostuchna

tak mam pytanie, w domku farmerskim mam cały czas od dwóch lat info " Dziękujemy za Twoje zgłoszenie jako mentor...itd " a ja powtórnego zgłoszenia na mentora nie składałem bo po prostu nie mogę do dnia dzisiejszego. ps nie podawałem do publicznej wiadomości całej korespondencji a bez cytatu pytanie w sprawie mentora byłoby moim zdaniem niezrozumiałe.

6. SMOD_Atena

Jeśli chodzi o zgłoszenie problemu do PT i korespondencję to w myśl Regulaminu należy tam ją kontynuować.

Z tego co wiem, to wielu Graczy od tamtego ogłoszenia zostało Mentorami, tak przynajmniej pisali w tym wątku : >>>klik<<.

Jeśli Ty jeszcze nie zostałeś to nie pozostaje nic innego jak nadal cierpliwie czekać. Na przyspieszenie tej procedury nie mamy żadnego wpływu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. janekkostuchna

już naprawdę ostatnie i temat można zamknąć, czy ponowny wniosek o zostanie mentorem mam wysłać do PT?

8. gadek

gadek Fanatyk forum

To może zapytaj w PT czy oni mogą anulować Twoje zgłoszenie,a potem złóż ponownie.

9. SMOD_Atena

Alu dziękuję za pomoc, jednak obawiam się że nie ma takiej możliwości, chyba że wystąpił jakiś problem. Wtedy PT będzie weryfikować zgłoszenie.

janekkostuchna
    Nie, PT nie rozpatruje wniosków o chęci pozostania Mentorem, taki wniosek wysyłasz w oknie Szkoły klikając "Weź udział". Jeśli już taką chęć zgłosiłeś to tak jak napisałam wyżej, musisz cierpliwie czekać na przyjęcie Ciebie przez system mentoringu. Odbywa się to automatycznie i z każdej środy na czwartek jest wybieranych 1000 Graczy. Tak jak jest napisane w poradniku : >>>Szkoła Farmerów<<<.
    Niemniej jednak jeśli masz jakiś problem to oczywiście, że możesz napisać zgłoszenie ( nowe) lub też jak napisałam wyżej kontynuować poprzednią korespondencję.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

gadek lubi to.
  10. janekkostuchna

Dziękuję za próby pomocy, ale problem jest nie do rozwiązania, więc mogę czekać następne dwa lata. Pozdrawiam.

11. SMOD_Atena

Napisz proszę zgłoszenie do PT, być może po weryfikacji Twojego zgłoszenia uda się rozwiązać problem.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.