mentor

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by malgorzata1960, Feb 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

zauważyłam ze nie dopisuje puntów mentora z prezentów skrzynka mentora z punktami co z tym zrobić . Pozdrawiam

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Mentor wysyła punkty opieki a nie punkty poważania, na pewno na te patrzysz? ;)

3. malgorzata1960

mi chodzi o punty powazania dla mentora

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Mała skrzynka zawiera punkty opieki, zatem te, które zapisują się w pasku pod ikonką danego kurczaka.

5. chrumcia91

a to mozna takie punkty wysylac?

6. malgorzata1960

No i tego mi nie dopisuje dzisiaj

7. chrumcia91

Na pewno patrzysz na te punkty co trzeba? po wejsciu w kurczaczka i pasek pod nazwa?

8. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Coś jest na rzeczy, bo mnie od wczoraj nie dopisuje punktów za wysłanie sówki do nowych kurczaków (do starych dopisują się normalnie punkty)...

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,
    Możliwe, że mówimy tutaj o problemie z wyświetlanie. Związku z tym zapraszam Cię do tematu Gdy gra nie działa - poradnik
    Zawarte tam instrukcje powinny pomóc.

10. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Dzięki, ale wszystko czyszczę na bieżąco. Chciałam zwrócić tylko uwagę, że taki problem już kiedyś był i obecnie pojawił się znowu a ten brak punktów jakoś może przeżyję;)

11. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Hmm, jeżeli to nie problem z wyświetlaniem, to możliwe że punkty dopisują się z opóźnieniem. Niestety jednak z pozycji forum nie jesteśmy wstanie tego zweryfikować. Wydaje mi się że najlepszym wyjściem z sytuacji jest kontakt z pomocą techniczną.

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka nie kontynuuje tematu, więc zamykam a z ewentualnymi wątpliwościami zapraszam do napisania zgłoszenia do Pomocy Technicznej.

Thread Status:
Not open for further replies.