mentor

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika branicka501950, 12 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Jestem mentorem i kurczak zadał mi pytanie co to jest kurczak z expem- co to jest?

2. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Hmm, ja bym dopytała, gdzie on to widział, bo nic mi się nie kojarzy.
    Pozdrawiam

3. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Exp ,to funkcja eksponecjalna .
    Mam wrażenie ,ze Twój kurczak gra w inną grę jeszcze w której zdobywane punkty tak są nazywane ,można to przetłumaczyć tak ,że chodzi Mu o nasze farmerskie punkty doświadczenia ,ale nie wiem w jakim sensie o to pyta :oops:
    trzeba dopytać dokładnie o co mu chodzi :)

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Tutaj tak jak gracze wskazują chodzi prawdopodobnie o doświadczenie, jeśli przetłumaczysz słowo punkty doświadczenia na angielski odpowiednik to wyjdzie Ci mniej więcej taki skrót.

Jednak pytanie jest ogólne, tutaj mogło może mu chodzi o farmerskie jajo dokładnie o kurze jajo. Gdyż to jajko ma i kurę w nazwie i daje bonus PD. Jednak jest to chwilowo gdybanie, najlepiej jak się dopytasz.

5. branicka501950

Jakos zamilkl mój kurczak i nic nie pisze mimo że pytałam kilkakrotnie- jeszcze poczekam może opisze dokładnie gdzie to było napisane

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Pozostaje czekać, jeżeli twój "kurczak" sprecyzuje, to w razie czego zapraszam na forum :)

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

7. branicka501950

Poczekam na informacje od kurczaka i w razie czego ponownie powtorze pytanie ale już sprecyzowane- teraz możemy zamykac- dziekuje

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Mam nadzieje, że uda się wyjaśnić :)

Dalszych pytań brak, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.