mentor, reklamy przy logowaniu, różne oferty na zakup florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monia1125, 3 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Żeby nie pisać kilku postów i zadawać kilku pytań, wrzucam wszytko w jednym poście, a więc moje trzy pytania:
    1. Jak długi (przeciętnie) jest czas oczekiwania na zostanie mentorem (jakiś czas temu zgłosiłam taką chęć i czekam - dodam że wróciłam do gry po dłuuuugiej przerwie, czy ma to jakieś znaczenie?)??
    2. Gdy loguję się mój tata lub kuzynka (mają niskie poziomy przed 40) zaraz po zalogowaniu do gry wyskakują reklamy, to strasznie rytujące [ciach]), a gdy tata siada przed komputer zazwyczaj na pół domu woła "coś ty mi tu włączyła", dlaczego na ich kontach przy zalogowaniu są te reklamy a na moim nie??
    3. I takie pytanie, chyba jak na razie ostatnie; zauważyłam że tata i kuzynka mają inne oferty na zakup florenów (np. 300florenów za 8zł, itp), na moim koncie ich nie ma. Czy ma to związek z tym, że oni jeszcze nie kupowali florenów a ja tak, czy może chodzi o różnicę poziomów?

Post edytowałam, tekst ciachnęłam.

MOD_Caharina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 października 2014
  2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Przede wszystkim - zapoznaj się z zasadami OWH - szczególnie z informacjami na temat podawania danych dostępowych do konta innym osobom...
    Reklamy przed zalogowaniem do gry pokazują się na kontach, gdzie nie były kupowane floreny.
    Oferty florenów mogę być różne na różnych kontach. Ty nie musisz mieć tych samych co wujek i kuzynka.
    Nie wiadomo, kiedy zostaniesz mentorem... sporo osób czeka. na starym forum było ogłoszenie na ten temat - że twórcy gry zajmą się systemem mentoringu, ale póki co - cisza jest... :(

3. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Mogę prosić link do tych zasad - ciągle gubię się troszkę na tym forum.
    Tak na wszelki wypadek.

* już nie trzeba znalazłam :)

Od dziś tata i kuzynka bawią się sami :)

Można zamknąć :D

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 października 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.