menazeria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika halina54, 31 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halina54

halina54 Hrabia forum

Dlaczego nie mozna nakarmic zwierzat w menazeri skoro mam paszy pod dostatkiem?Przyjmuje tylko super pasze,czy ktos tez tak ma?Tak mam od wczoraj.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź czy dla wszystkich zagród umieszczonych w Menażerii masz wystarczającą ilość paszy. Jeśli choćby dla jednej zagrody nie masz paszy to nie uruchomisz żadnej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. halina54

halina54 Hrabia forum

Atenko.. mam paszy ponad 100 dla kazdego zwierza a nie da sie nakarmic...nie wiem dlaczego.Mozna tylko super pasza bez problemu....Wywalilam wszystkie zwierzaki i wsadzilam ponownie i cud ...zalapalo i nakarmione ...dzieki

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No ja też nie wiem co to się wcześniej zadziało, problem z podaniem paszy może wystąpić tylko wtedy jak jakiejś brakuje, ale najważniejsze, że już wszystko w porządku.

Pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.