Menazeria za FL

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zagma, 24 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Mam pytanie w zwiazku z ogloszeniem o mozliwosci zakupienia drugiej menazerii (w sumie bylaby to trzecia na farmie).
    Zegar pokazuje, ze zostala niecala doba na skorzystanie z tej mozliwosci, a w OO nie ma o tym mowy.
    Czy ktos moglby sprawdzic, gdzie kryje sie haczyk i czy rzeczywiscie nalezy sie z tym zakupem sprezyc do jutra do 14.00?
    Z gory dziekuje :)

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Czy mogę prosić o wykonanie i wstawienie screeny z zegarem ? Z posiadanej prze zemnie wiedzy wynika że na zegarze nie wyświetla się odliczanie do tej promocji. Z związku z tym proszę Cię o wstawienie screena. Informacje jak zrobić screena znajdziesz w poradniku : Jak zrobić screena

3. zagma

Modzie Kirito, dobrze wiem jak screena robic, nie jestem poczatkujaca :p

Screen:
    Koleczkiem zaznaczylam ikone, ktora po kliknieciu przekierowuje mnie do galerii handlowej w celu zakupienia menazerii.

Jeszcze taka ciekawostka: u mnie na glownej nie ma tej ikony, za to na lesnej polanie i owszem. U sasiadki na glownej jest, za to na wyspie nie ma xD:cry:xD

Prosze wyslac info wyzej, ze w zegarze jakies jaja odchodza. Na prima aprilis troche za wczesnie :p
    Jesli jestes pewny, ze mozliwosc zakupu trzeciej menazerii nie wygasnie jutro o 14.00, to temat do zamkniecia.

-AnaDam- lubi to.
  4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dopytałem się o tą sytuacje.
    Możliwość zakupu trzeciej menażerii została wprowadzona na stałe. Natomiast sam czas(na screenie zaznaczone czerwonym kołem), odmierza do zniknięcia ikonki z zegara. Ikona ta pełni funkcję informacyjną o wprowadzeniu nowej oferty. Ta menażeria będzie już potem dostępna tylko przez galerię handlową.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 lutego 2017
    zagma i akinomrd lubią to.
  5. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Z ciekawości przeleciałam po całej farmie i zegar pokazuje 22 h do zakończenia,ale na Bahamie w ogóle tej ikonki w zegarze nie ma
    Tak to wygląda [​IMG] główna
    Bahamarama pokazuje tak

Nie bardzo zrozumiałam co napisałeś tz domyślam się :D,że menażeria zostaje na stałe i tego mamy się trzymać :)

zagma lubi to.
  6. zagma

Pomoc nie bedzie potrzebna, wszystko jasne.
    Temat do zamkniecia.
    Dziekuje :)

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje za zwrócenie uwagi, tak to jest jak post pisze w pracy. Dobrze rozumiesz.

Ciesze się, że mogłem pomóc.

Autor wątku nie ma dalszych pytań temat zostaje zamknięty.

akinomrd lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.