Menanzeria - pomocy !

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pietruszka08, 19 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pietruszka08

pietruszka08 Forumowy żółtodziób

Jestem na poziomie 73.
    Skonczylam misje "Menazeria I" na poziomie pierwszym i nigdzie nie moge znalesc jak ta menazerie zbudowac/zrobic. Blagam wyjasnijcie mi co ja mam jeszcze zrobic i gdzie zeby ja postawic. Mam tyle zagrod ze juz ledwo mieszcza mi sie pola na siew wiec ciezko zrobic jakies misje.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pietruszka08 za wykonanie zadań w misji nie otrzymasz magazynu czyli w tym przypadku Menażerii. Magazyny (po jednym z każdego - Menażeria, Manufaktura, Ogród dendrologiczny) odblokowujemy na Drzewie mądrości za gwiazdki (te na farmę) lub w Świątyni małp za złote banany ( te na Bahamaramę), dodatkowe można kupić za floreny w Galerii handlowej.

Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku: Magazyn - Menażeria, Manufaktura i Ogród dendrologiczny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. pietruszka08

pietruszka08 Forumowy żółtodziób

dziekuje! kompletnie zapomnialam o tym drzewie.
    czyli co te misje daja? opcje rozbudowy ?

4. fkamil

fkamil Komandor forum

Jest to schemat rozbudowy menażerii, potrzebujesz go żeby rozbudować swój magazyn o kolejne sloty. Jak odblokujesz menażerię na drzewie mądrości to w środku będą 4 miejsca na Twoje zagrody. Możesz ją rozbudować o 2 dodatkowe sloty, a później jeszcze o 2. Potrzebujesz do tego właśnie schematu rozbudowy który jest nagrodą w misji którą zrobiłaś + sporo narzędzi i wiertarek.

5. SMOD_Atena

fkamil dziękuję za pomoc.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

6. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.