Menażeria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mikkaja19, 10 sierpnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Mam pytanie odnośnie długości chowu zwierząt w menażerii. Jeśli każde zwierzę z umieszczonych w niej zagród ma inny czas, to jak to jest w menażerii? Czy to jest wyliczona średnia ze wszystkich zagród? Wrzucam rożne i pokazuje mi jakiś uśredniony czas. No i czy kolejność w slotach ma znaczenie, bo pierwsza zagroda podświetla się na pomarańczowo nie ważne, czy jest z ulepszeniem czy bez. Nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji, a metodą prób i błędów tracę niepotrzebnie paszę.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czas hodowli będzie dla wszystkich zagród w Menażerii taki sam jaki jest czas najdłużej dojrzewającej zagrody. Nie ma znaczenia kolejność umieszczania zagród.
    Tak jak jest to między innymi napisane w poradniku Magazyn - Menażeria, Manufaktura, Ogród dendrologiczny i Muzeum:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

To u mnie jest chyba inaczej:p Włożyłam do menażerii gęsi (5h), pomarańczową królikarnię (8,40h) pomarańczową koziarnię (9,20h) i żółtą oborę (10,55h) i menażeria mi odlicza 8,17h. Menażerię mam od dzisiaj i nie mogę rozkminić jak to jest naliczaneo_O Dodam jeszcze, że nie mam aktywnych teraz żadnych bonusów, ani pnącza.

No dobra, zapomniałam że podlewanie wodą skraca czasxD Można zamknąć

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 sierpnia 2022
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro już wszystko jasne i można temat zamknąć to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.