Menażeria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika malazanka, 23 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malazanka

malazanka Forumowy żółtodziób

Chciałam odblokować menażerię poprzez misję w spółdzielni. Są tam 3 etapy- trzeba dostarczyć odpowiednią ilość (1)zwierząt, (2)narzędzi, (3)roślin. Dostarczyłam zwierzęta i zamiast móc dostarczać narzędzia, znów chcą ode mnie zwierząt. Z czego to wynika? Ile razy jeszcze będę musiała przechodzić 1.etap tego zadania? Myślałam, że już niedługo będę mogła się cieszyć menażerią jednak już nie jestem tego taka pewna :p
    Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi i pomoc :)

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Robiąc misję nie odblokujesz menażerii, czyli nie dostaniesz nowej. Jedynie zdobędziesz plany potrzebne do rozbudowy tej, którą już masz (odblokowaną za gwiazdki lub kupioną za floreny). Każdy etap misji ma trzy zadania czyli 3 razy można dostarczyć zwierzęta, 3 razy narzędzia i 3 razy rośliny. Za każdy otrzymujemy plany rozbudowy i inne nagrody. Z tym, że jeśli dostarczyło się raz zwierzęta i zaliczyło pierwsze zadanie to można przejść dalej strzałką u góry i dostarczać narzędzia a do zwierząt wrócić później ;)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

malazanka przede wszystkim to za wykonanie zadań nie otrzymasz Menażerii, nagrody jakie możesz otrzymać są przedstawione w oknie misji oraz w tabeli z poradnika:
    Zadanie, w którym wymagane są zwierzęta składa się z trzech kampanii (srebrna, złota, diamentowa) a wśród nagród są między innymi schematy potrzebne do rozbudowy magazynów. Budynek Menażerii na farmie odblokować możemy za 500 gwiazdek na Drzewie mądrości lub kupić za 299 florenów w Galerii handlowej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Marrylan dziękuję za pomoc.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.