Menażeria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _oskar_6_, 31 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _oskar_6_

_oskar_6_ Młodszy ekspert

Zrobiłam całe zadanie MENAŻERIA1 , NIE WIEM GDZIE JEJ SZUKAĆ, PROSZĘ O POMOC

2. miwi45

miwi45 Weteran forum

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

_oskar_6_ nie pisz proszę dużymi literami (Caps Lock), jest to zabronione na naszym forum.

A jeśli chodzi o Menażerię, to nie otrzymujemy jej za wykonanie zadań, tam wśród nagród są między innymi schematy do rozbudowy Magazynów, a Menażerię otrzymamy za odblokowanie odpowiedniej runy na Drzewie mądrości lub możemy kupić za floreny.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

miwi45 dziękuję za pomoc.

4. _oskar_6_

_oskar_6_ Młodszy ekspert

nie dziękuję to po co są te zadanie oddałam tyle wartościowych zwierząt szkoda słów

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W wyżej podanym poradniku wszystko jest dokładnie opisane a w misjach w Spółdzielni przy każdym zadaniu są widoczne nagrody jakie otrzymamy, po najechaniu kursorem pojawia się też dokładny opis, warto też zapytać przed faktem.

A skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.