menażeria

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by ariadna12, Jan 25, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

Witam ,zrobiłam tropikalną menażerie2 i wykupiłam za banany w świątyni i ją mam . A przed wczoraj zrobiłam misje z tropikalną menażerią i jej nie mam w pasku . Czy , żeby była w pasku przeba coś jeszcze zrobić lub coś wykupić . Proszę mi podpowiedzieć co mam zrobić. Dziekuje

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj.

Wykonanie zadań w Spółdzielni daje nam możliwość rozbudowy menażerii, a dokładnie przedmioty potrzebne do tej rozbudowy.
    Samą menażerię możesz kupić w Galerii Handlowej za 299 florenów.
    Proszę, Poradnik.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

To znaczy ,że zrobiłam misje z menażerią i odblokowałam za banany to ją mam, a jak zrobiłam drugą misje to tylko zrobiłam , bo musze ją kupic za floreny . A przecież można podobno 4 szt

4. MOD_Zła

Tak, jak pisałam wcześniej - wykonanie misji jest konieczne do rozbudowy menażerii. W tych misjach w nagrodach menażerii nie ma.
    Wykonując drugą misję zyskałaś z niej nagrody, oraz plany rozbudowy, które możesz wykorzystać do rozbudowy tej pierwszej menażerii.

Zgodnie z Poradnikiem, do którego link Ci podałam można kupić dwie Tropikalne menażerie. Jedną za 45 złotych bananów w Świątyni Małp, drugą w Galerii Handlowej.
    Nie ma możliwości posiadania 4 tropikalnych menażerii.

Cytat z Poradnika:
    Gracz będzie mógł zdobyć łącznie 2 sztuki tropikalnej menażerii. Pierwszą w świątyni małp w 7 komnacie za 45 złotych bananów.
    Drugi egzemplarz będzie można zakupić w Galerii handlowej za 299 FL.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

Dziekuje zrozumiałam

6. MOD_Zła

Proszę bardzo.
    Skoro wszystko jasne, temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.