Menażeria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sorella, 11 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sorella

sorella Półbóstwo forum

Moje pytanie dotyczy menażerii. Dlaczego po zebraniu odpowiedniej liczby gwiazdek (500) nie mogę uruchomić tej pozycji na drzewie mądrości? W czym tkwi problem?!

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jaki posiadasz poziom na Farmie? Jeśli nie osiągnęłaś 50 poziomu, odblokowanie menażerii nie będzie możliwe. Proszę, poradnik: >>klik<<.

3. sorella

sorella Półbóstwo forum

Mój obecny poziom to:66 także spełniam chyba wszystkie wytyczne do otworzenia menażerii.

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Czy podczas próby odblokowania runy wyświetla się jakaś informacja?
    Wyloguj się i zaloguj ponownie do gry, a także zmień przeglądarkę i spróbuj ponowić próbę.

5. sorella

sorella Półbóstwo forum

Nic dodatkowego tam nie ma, a wylogowałam się kilkakrotnie i nic. Poza tym uruchamiałam na drzewie kilka run z tej przeglądarki, z której próbuję menażerię, tamto odblokowało, a tego nie chce chyba coś nie tak.

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli masz odpowiednią ilość gwiazdek, a nadal nie możesz odblokować runy, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną - tam Twoje konto zostanie sprawdzone, ponieważ z pozycji Forum niestety nie mamy takiej możliwości.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

7. sorella

sorella Półbóstwo forum

Dobrze już piszę do pomocy technicznej. Więcej pytań na chwilę obecną nie mam.

8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Mam nadzieję, że kwestia menażerii zostanie szybko rozwiązana :)
    Skoro nie masz więcej pytań, wątek pozwolę sobie zamknąć. Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.