Menażeria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Margaret_, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Margaret_

_Margaret_ Czeladnik forum

Witam, odblokowałam sobie w drzewie menażerię, kilka razy już ją dawałam na Farmę z różnymi zwierzątkami (głównie z tymi o długo "rosną"), ale w dalszym ciągu ani raz nie uzyskałam przy zbiorze wiertarki do rozbudowy kolejnych gniazd, moje pytanie to co zrobić żeby te wiertarki zaczęły z menażerii wypadać?
    Pozdrawiam M.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

To pytanie pada w tym dziale co jakiś czas. Odpowiedź jest zawsze ta sama:

Wiertarki to narzędzia specjalne, rozbudowa magazynów nie jest konieczna na już, a więc i częstotliwość wypadania wiertarek z magazynów będzie bardzo mała i trzeba uzbroić się w cierpliwość. Z moich obserwacji wynika, że niektórym Graczom pojedyncze sztuki wypadły, u mnie na 6 magazynów 0 wiertarek, więc zbieram z podstawowych magazynów i czekam cierpliwie, innego wyjścia nie ma.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. stokrotka892

stokrotka892 Czeladnik forum

Witam, czy menażerię zdobywa się poprzez odblokowanie jej na drzewie mądrości?? A zadania, które są w spółdzielni służą do jej ulepszenia?? Pytam bo nie umiem jakoś załapać z poradnika. Chyba przez słońce ;)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

stokrotka892 na Drzewie mądrości odblokowujemy runę, za którą otrzymujemy Menażerię w wersji podstawowej czyli z 4 dostępnymi slotami. Aby ją rozbudować potrzebne są między innymi schematy, które otrzymamy za wykonanie zadań w Spółdzielni. Niemniej jednak oprócz schematów potrzebne są też do rozbudowy wiertarki, które to właśnie na razie wypadają bardzo sporadycznie z magazynów.

_Margaret_ czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. stokrotka892

stokrotka892 Czeladnik forum

6. _Margaret_

_Margaret_ Czeladnik forum

Więcej pytań nie mam, dziękuję.

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro dalszych pytań nie ma - zakładam kłódeczkę :)

Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.