menażeria tropikalna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika shashua, 22 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. shashua

shashua Młodszy ekspert

jak mam zbudować kolejną manażerię na bahamie? przeszłam określone zadania i nie wiem gdzie jej szukać?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

shashua w zadaniach misji z magazynami (Menażeria, Manufaktura, Ogród dendrologiczny na farmie lub wyspie) nie ma w nagrodach magazynów. Po jednym odpowiednio do miejsca otrzymamy za złote banany po odblokowaniu odpowiedniego posągu w świątyni małp lub za gwiazdki na drzewie mądrości. Kolejne magazyny możemy kupić jedynie w Galerii handlowej za floreny.
    Szczegóły znajdziesz w poradniku: Magazyn - Menażeria, Manufaktura i Ogród dendrologiczny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. shashua

shashua Młodszy ekspert

więc jak robię misje w spółdzielni i np menażeria IV to nie dostaję kolejnej menadżerii?

4. SMOD_Atena

Nie ma za wykonanie misji Menażerii, w nagrodach są między innymi jedynie schematy, które są wymagane do rozbudowy Menażerii. Zerknij proszę do zadań w Spółdzielni, tam są widoczne wszystkie nagrody. Opis misji znajdziesz też w wyżej podanym poradniku.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. shashua

shashua Młodszy ekspert

nie, dziękuję

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.