Menażeria II

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika miredkowo, 15 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miredkowo

miredkowo Forumowy żółtodziób

Proszę o pomoc, już drugi raz tak mam że w spółdzielni zrobiłam event np teraz Menażeria II zakończyłam i nie mam nigdzie tej menażerii w inwentarzu. proszę o pomoc ponieważ grzebie w poradnikach ale nic mi to nie daje

2. chief35

chief35 Zaawansowany

Misja w spółdzielni nie daje menażerii a jedynie schematy budowy, które są niezbędne do jej rozbudowy

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

miredkowo za wykonanie zadań w misji Menażeria czy Menażeria II są określone nagrody, nie ma jednak wśród nich budynku Menażerii. Aby otrzymać Menażerię to trzeba odblokować na Drzewie mądrości odpowiednią runę lub kupić w Galerii handlowej za floreny.
    Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

chief35 dziękuję za pomoc.

4. miredkowo

aa no to teraz juz rozumiem, a jeżeli w mjej menażerii mam już 8 miejsc na zagrody to można wiecej? czy to już jest max?

5. SMOD_Atena

Maksymalnie rozbudowana Menażeria posiada 8 miejsc na zagrody, bardziej rozbudować już nie można.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

6. miredkowo

ok dzięki to wszystko

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro wszystko jest już jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.