Menażeria - dostawianie zagród

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika est-orka, 15 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Wczoraj w rozmowie o menażerii pytałam o:
    Co stanie się z czasem już rozpoczętej produkcji .....zostanie wyzerowany?
    I otrzymałam odpowiedź:
    Czy już jest coś wiadomo w tej kwestii, bo w poradniku nie ma nadal o tym wzmianki.

I dołączam jeszcze jedno pytanie dotyczące tego samego cytatu z poradnika...
    co stanie się z paszą w zagrodach po umieszczeniu kolejnej zagrody i zapodaniu do niej paszy ... zostanie stracona?

-norbijas- lubi to.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Z tego co wiem, wszystko zależy od tego, jaką zagrodę "dostawimy". Jeśli czas hodowli nie będzie dłuższy od tych już tam umieszczonych, produkcja nie będzie wyzerowana.
    Ale trzeba brać pod uwagę przede wszystkim czasy hodowli.

Natomiast z paszą, to jest tak, że jeśli mamy taką sytuację, jak opisałam wyżej, czyli czas hodowli w dostawionej zagrodzie nie jest dłuższy od już wstawionych wcześniej zagród, to możemy bezproblemowo dodać zwykłą paszę. Poprzednich pasz nie stracimy.

Jednak sądzę, że najlepiej będzie poczekać na jutrzejszą aktualizację i tak na prawdę wszyscy będziemy poznawać możliwości Menażerii.
    Natomiast w poradniku zostały zamieszczone informacje, które otrzymaliśmy z Centrali i to jest w tej chwili "pewniak".

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 czerwca 2016
    -norbijas- lubi to.
  3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dziękuję BA :)
    I jeszcze jedno,
    czy taka informacja pojawi się w poradniku?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Jeśli będzie potrzebna i potwierdzona w dniu jutrzejszym, to myślę, że jest to do zrobienia ;)

5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Jeszcze raz dziękuję BA:)
    Wątek można zamknąć.
    Miłego wieczorku:)

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dziękuję, wzajemnie i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.