melonowiec

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CaprisCornis, 9 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

Odblokowałam w świątyni, ale nie ma w sklepie. Przeładowałam--nic, wylogowałam, zalogowałam--nic. Co dalej?

2. Posąg melonowca w V komnacie odblokowuje drzewko Papaja :)

W sklepie możesz teraz kupić to drzewko za 12000 SG :)

Proszę jeszcze ....PORADNIK...dotyczący wyspy :)

I tabelka :)

3. CaprisCornis

Dziękuję. Co stoi na przeszkodzie, żeby roślina nazywała się tak samo w świątyni i sklepie?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja nie widzę żadnych przeszkód, ale takie decyzje podejmują twórcy gry. Jeśli masz ochotę możesz Im zaproponować zmianę opracowując swój pomysł zgodnie z zasadami i wzorem pomysłu w tym dziale : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. CaprisCornis

Ja już zgłosiłam. Tutaj. Jeśli osoby, które zarabiają na tej grze nie są zainteresowane jej ulepszaniem, to ja nie nalegam. Nie chce mi się wypełniać tych skomplikowanych warunków, żeby zgłosić prosty i prosty do usunięcia błąd. Nic z tego nie mam. Pozdrawiam. P.S. Duża litera w "im" nie jest potrzebna.

kamil250810 lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dział ten nie służy do zgłaszania propozycji zmian czy jak to nazwałaś " usuwania błędów" . Podałam właściwy temat. Skoro nie masz już pytań to dziękuję za pouczenie, miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.