Opinie Melonowe szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Zrobiony już 3 zasiew eventówki (4:52)
    posiałam już 4 kolejne rodzaje melonów na polu i za pół godziny zbiór

kybek93, Nutka oraz brzustinka lubią to.
  2. ramona45

ramona45 Książę forum

No co Ty zwariować przez melona:( ja jak zawsze na żywioł ,sieje oddaje nie liczę ,kończę pięć minut przed końcem eventu :)

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja powoli robie po kolei....hmmmm ze względu na brak czasu jutro i ograniczony czas do niedzieli mam maly klopot w eventem :p
    gdyby byla jedna roslina to by bylo bez problemow a tak :p
    w każdym razie wysiałam po raz pierwszy na małych polach melony w takich sztukach zebym ich zebrala nieco ponad wymagana ilosc, reszte dopełniłam hibiskusem, podlalam woda i kupa to moze jeszcze uda mi sie zebrac, tylko nie wiem co dalej zrobic...moze wytrwam i zbiore dzisiaj, moze sie oudze, tylko potem znowu rozsiew a tu noc :p
    jakoś dam rade :p nie mam wyjscia :p
    bede robic pokolei bo mam w planie zrobic całość

4. Karen139

Karen139 Baron forum

Póki co nie robię.
    Leń mnie trzyma w swoich objęciach i puścić nie chce.-.-
    Ale dobrze mi z tym.:p
    Powodzenia Wszystkim siejącym melony.:)

5. KrysQ

KrysQ Aktywny autor

Zaczyna się nieźle. na kole dostałem +200% do plonów. :D:inlove::)Z chutnejem, z małego pola mam 8 szt. melonów.8)

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ale mam zabawęxD Ustawiłam sobie poletka tak, aby suma dużych i małych pól dzieliła mi się przez 4. Sieję równolegle melony z tego samego poziomu w równych ilościach. Tabliczkę mnożenia przy okazji odświeżamxD Późno zaczęłam, zrobiłam dopiero drugi zasiew podstawowych roślin. Pierwsze pojedyncze nasionka drugiego poziomu wysieję na noc razem z dosiewką podstawowych - tak więc diamentowe zadania w pierwszych 4 misjach zrobią się same Dystrybutory mogą się przydać. Może za 5 lat będą tak cenne jak serce z palmami czy jak się tam zwą te unikatyxD

Swoją drogą to precyzyjne sianie już jest skomplikowane. A co będzie jutro, gdy będę dzieliła duże pola na 4 równe części i poboczne male pola na 4 równe części i dodawała w pamięci nasionka, jakie dostanę z misji i starała się nie wysiać ani 1 szt za dużoxD (to takie moje dodatkowe utrudnienie)... Osobiście wolę takie ćwiczenia arytmetyczne niż eventy hodowlane, sprowadzające się do zużywania SP. Równie dobrze hodowlane mogły by polegać na: oddaj 500 szt. SP, dostaniesz nagrody eventowe i losową ilość losowych klonów w porywach z drugiego poziomu:p

7. florentyna

florentyna Analityk forum

Witam! Ja zabawę miałam wczoraj, gdy razem z moim przyjacielem Excel-em rozpisałam sobie cały ewent na godziny. Teraz tylko pozostaje trzymanie się planu i pilnowanie się przed pomyłkami :) Życzę powodzenia wszystkim :)
    PS. Zauważyliście brak wypadajek? W wyroczni przeczytałam, że niedługo wypadajki będą w oazach, oby nie, gdyż akurat ja kolorową hodowlą param się jedynie w wyjątkowych ewentach, czyli bardzo rzadko

8. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No to faktycznie nieźle ,sąsiad, całkiem nieźle.

brzustinka i KrysQ lubią to.
  9. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

hahah to jakbym widziała moją kolezankę,sieje oddaje sieje oddaje a później się okazuje że nie ma co zasiać hihihihihi
    Nie lubię jak są dwie rośliny a co mam powiedzieć jak jest tyle różnych roślin wrrrrrrr.
    Dlatego chcę jak najszybciej skończyć i nie pamiętać tego szaleństwa hmmmmm

10. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

ja właśnie rozsiałam melony na ostatni zasiew tzn aby mieć wszystkie 4 rodzaje do misji bez dystrybutorów a że późno dojrzej a wypstrykać się z kropelek od królowej nie chce to zbiorę je rano
    i wtedy zacznę liczyć ile mi trzeba tych kolejnych melonów do misji kolejnych oczywiście bez dystrybutorów

ech ja sierota właśnie sie ocknęłam że resztę to muszę wysiać potrzebne ilości tylko muszę pilnować aby niepotrzebnie za dużo nie wysiać ale rozmnożenie ich będzie masakrą

Ostatnie edytowanie: 13 czerwca 2017
  11. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

Hej :)
    Robię drugi zasiew bo późno wróciłam z pracy, ale nie wiem czy dobrnę do końca, od czwartku do niedzieli pewnie nie będzie mnie w domu :p

kybek93, toDzasta oraz brzustinka lubią to.
  12. ewanta

ewanta Komandor forum

ja już posiałam na noc i jeszcze przed zamknięciem farmy na noc zakręciłam kołem a tu.... +1 ze zbiorów..... no i uszczknęłam z zapasów SN... za 2 godziny zbiór

13. annaciesla84

annaciesla84 Zaawansowany

witam wszystkich, mam pytenie teraz dostalismy podstawowych melonow, a jak otrzymac inne???

kybek93 lubi to.
  14. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Z misji w spółdzielni.

kybek93 i brzustinka lubią to.
  15. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

A ja sobie event odpuściłam :)
    Trzymam kciuki za siejących :D8);):)

16. tigre

tigre Fanatyk forum

Dostaniesz po 3 nasionka z misji w spółdzielni jak oddasz te pierwsze meloniska

Zapaskudziłam melonami cała farmę - luzik jeszcze 3h więc - znaczy wieczór wolny w końcu poczytam coś fajnego :D

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

18. -moni725-

-moni725- Czeladnik forum

Ok, przepraszam i dziękuję ;)

kybek93 lubi to.
  19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Właśnie wykręciłam sobie 2 imprezówki

I pierwszej generacji będę mieć nadmiar. Przyspieszam ją teraz SN, bo trza to wykorzystać dla drugiej generacji

20. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

pierwsze zadanie wykonane
    drugie - brakuje 118 sztuk czarnego melona
    trzecie - zrobione w połowie

kuliste i sześcienne melony dojrzewają na polach
    one rzeczywiście istnieją... xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.