Opinie Melonowe szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Paulina_10

Paulina_10 Baron forum

U mnie zaraz zbiory i trzeba iść spać ;D
    Gratuluje wszystkim ukończenia eventu, może i mi się uda :)

RosesFarm lubi to.
  2. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzien dobry evencior zaliczony pogoda ładna wiec trzeba wykorzystac

RosesFarm lubi to.
  3. wesola13dolina

wesola13dolina Czeladnik forum

czy ktos wie co sie stanie z dystrybutorami po evencie bo nic o tym nie pisza a tak event taki jak wszystkie inne ostatnio czyli wszystko dlugo rosinie

4. renia1974

renia1974 Forumowy żółtodziób

Dlaczego zniknąl mi event?

5. -gagulina-

-gagulina- Czeladnik forum

Witam! Jeszcze chwilka i event skończony.Dawno nie poszło mi tak dobrze jak tym razem:DZyczę powodzenia wszystkim, którzy jeszcze nie skończyli.

-małgoś- lubi to.
  6. pannaanna82

pannaanna82 Czeladnik forum

myślałam, że będzie gorzej, ale.... udało się :D
    a dystrybutor z tego co zrozumiałam zostanie i będzie dawał 200 PD/TPD tylko bez melonków (chyba :))

7. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Jeśli wykonałaś wszystkie zadania ikonka przy zegarze znikła.

eliza9070 i aga_09 lubią to.
  8. ultrama16

ultrama16 Komandor forum

Czarno widzę ten event.. tymczasem słońce za oknem;) kusi, oj kusi. Miłego popołudnia życzę wszystkim:)

9. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

U mnie 88%, ufff, mysle że jutro skoncze , jak zwykle na styk :D ale wazne ze zrobię ;)

-małgoś-, Nutka oraz RosesFarm lubią to.
  10. Megan

Megan Komandor forum

Skończyłam dziś rano, smoczego nasiałam prawie 1500 za dużo, bo wcale nie liczyłam, tylko siałam jak leciałoxD
    Event zrobiony w niecałe trzy dni, dość szybko:)
    Powodzenia siejącym, jeszcze dwa dni zostało.

11. ruletka123

ruletka123 Okazjonalny autor

Skończyłam, posiałam jeszcze raz ;( nie wiem po co ale to wyłłącznie wina braku liczenia :)

12. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Ło ludzie to chyba tylko ja się jeszcze morduję z ewentem?? :cry: Zostało mi całe siódme i całe ósme zadanie.

toDzasta i Nutka lubią to.
  13. Paulina_10

Paulina_10 Baron forum

Oj niestety nie tylko Ty. U mnie podobnie. Siódme i ósme zadanie jeszcze przede mną
    Damy radę :D

-małgoś-, Nutka oraz kasiag33 lubią to.
  14. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Spokojnie, ja też nadal walczę (wcześniej korzystałam z ładnej pogody, więc teraz trzeba nadrabiać :p) - jesteśmy nawet w tym samym miejscu, mnie również zostały do wykonania te dwa zadania. :) Ale się uparłam, bo w sumie pnącze eventowe wydaje się być ciekawe, no i nie wiadomo, czy kiedyś nie będzie potrzebne, więc wolę je mieć - kiedyś już popełniłam błąd i nie dokończyłam eventu z pnączem kasztankowym, czego do tej pory odczuwam skutki. ;)

15. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Anhedrea i Zletrafileskotku - posty usunęłam - tu rozmawiamy o evencie.

Anhedrea - kolejny post usunięty - off-top.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 czerwca 2017
  16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

u mnie 77% zrobione,jeszcze słonecznych 200szt muszę dosiać i wrócić do 1-4

17. niki1990

niki1990 Komandor forum

No został mi za niecałe 4 godzinki ostatni zbiór, z którego dokładnie o 2 melony więcej zbiorę, niż potrzebuje. Odpalam pnącze na luziku. A siać będę dalej, żeby przy wymianie zarobić

-małgoś- lubi to.
  18. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Przeczytaj OO tam jest cała tabelka - dają PD

19. Nutka

Nutka Komandor forum

xDxDxD i event skończony xDxDxD a miałam nie robić :p. Dziękuję zachęcającym :inlove:. Nie żałuję ;)xD.
    W sumie to myślałam, że muszę jeszcze na noc coś smoczego zasiać i poszłam zobaczyć ile będę musiała dosiać, a tu szok o_O, bo się okazało że mam z 300 więcej xD. Evencik w sumie całkiem przyjemny, a produkt myślę, że się przyda :). I nawet tak bardzo nie zużyłam SN, a gdybym robiła od razu jeszcze mniej bym zużyła :). Powodzenia tym co jeszcze walczą :).

20. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Finito i u mnie! :) pnacze włąsnie odpaliłam, a na polach marchwinki :) beda jak znalazł na ttarg

toDzasta, -małgoś- oraz Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.