melonologia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewik63, 18 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Kupiłam rząd jak w tytule za 60 Fl. i mam wszystkie dystrybutory w pasku. Jak klikam żeby je tam postawić przekierowuje mnie nadal do zakupów. Dlaczego?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę w Galerii handlowej czy na pewno kupiłaś rząd chmur "Melonologia", jeśli tak powinien być przekreślony napisem "Wyprzedany", po wylogowaniu nie będzie już w Galerii rzędu chmur, który został kupiony. Możesz też sprawdzić ikonę rzędu chmur na Cudownym pnączu czy wygląda tak:

2017-07-19_000535.png

Jeśli tak jest to wyloguj się, ponownie zaloguj do gry i sprawdź jeszcze raz czy dystrybutory można postawić na chmurkach.

Dodam może jeszcze, że dystrybutory nie mogą być wystawione np. w ogrodzie ozdobnym i muszą znajdować się w Inwentarzu.

Daj proszę znać czy wszystko jest w porządku czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Nie wiem co się stało, za pierwszym razem kupując ten rząd , byłam pewna że pobrało 60 Fl. i pokazało na czerwono że sprzedane. Floreny pobrano a jak z tego wynika rząd wrócił na miejsce. Miałam 230 fl. zostało 170 fl. jakieś czary mary. Ponownie kupiłam ten rząd pozostało mi 110 fl. no ale tym razem mogłam postawić itemy. Gdzie mogę sprawdzić , gdzie podziały się moje floreny kupione za żywą gotówkę?

4. iwobak14

iwobak14 Forumowy żółtodziób

Ewik63 u mnie podobna sytuacja. Kupiłam rząd melonologia wyświetlił się jako wyprzedany, gdy chciałam postawić na nim przedmioty znowu przekierowało mnie do zakupu. Oczywiście 60 florenów zostało pobranych z konta. Napisałam więc do pomocy technicznej i co się okazało ? Że jakimś cudem kupiłam rząd "Nauka to potęga" choć zaznaczyłam rząd melonologia i to on mi się wyświetlił jako wyprzedany. Sprawdź więc czy masz kupiony rząd "Nauka to potęga" on też kosztuje 60 florenów i stawia się na nim cokolwiek. Pozdrawiam.

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Ewik63, na co wydane zostały floreny sprawdzić może pomoc techniczna.
    Pomagającemu Graczowi serdeczne dzięki, czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

6. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Dzięki za odpowiedzi, napiszę jak radzicie do pomocy tech. Nie powinno tak być, że tracę fl. no coś czego nie chcę. Temat można zamknąć. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję również i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.