Megakoziarnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika abask, 11 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Komandor forum

Dostałam od króliczego sąsiada megakoziarnię żółtą i pomarańczową. Na co niby mam je sobie postawić?

2. trzynastka-13

trzynastka-13 Czeladnik forum

Wydaje mi się, że te prezentowe stawia się normalnie na trawie. Rozdzielają się później (ale głowy nie dam sobie uciąć).
    W przeciwnym razie, hmmm, trzeba by poczekać na expres zagrodowy.
    Pozdrawiam :))

3. abask

abask Komandor forum

Właśnie o to chodzi, że nie daje się ich postawić. Dostałam też megachlew pomarańczowy i też kiśnie. Po co mi to w takim razie?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

niestety te mega zagrody otrzymywane od super sasiadow sa bez podstaw wiec jest z nimi problem, jesli nie masz w pasku podstaw to nic nie zrobisz

6. abask

abask Komandor forum

No właśnie. Czyli do bani jednym słowem. Nigdy nie wiadomo czy Event "San Gigantica" się odbędzie więc zagrody tylko zawalają pasek. Dziękuję za takie prezenty hehe ;))) Rozumiem, że to zamiast kup[y na kole ;))))

onkapinka lubi to.
  7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

onkapinka, post Twój usunęłam, gdyż był zbędny i nic nie wnosił do tematu.
    Rozumiem, że wszystko się wyjaśniło, więc temat zamykam i życzę dobrej nocy :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.