Mega PD, zakup pakietu "Cylinder..."

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika NASTKA.BURAN, 28 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

witam,
    czy pakietu "Cylinder iluzjonisty" jest traktowany jak zakup liczony do Mega PD.

2. vbozena0811v

vbozena0811v Czeladnik forum

witam dlaczego cylinder iluzjonisty nie mozna placic sms-em .

3. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

NASTKA.BURAN mało prawdopodobne, bardziej chodzi tu o zakup waluty w grze ale pewności 100 % nie mam :) co prawda w poradniku MINI EVENT: Mega dzień PD pisze się o transakcji przez dział płatności ale ostatnio różnie z tym bywa :)

vbozena0811v ponieważ producent nie udostępnił tej formy płatności :) następnym razem załóż własny temat bo Twoje pytanie nijak się ma do tego, które zadała autorka tematu :)

***kacper*** i NASTKA.BURAN lubią to.
  4. wróbelek4

wróbelek4 Czeladnik forum

mam też ten problem ,żeby coś kupić ,mogę tylko ems-em ,lub kupić floreny i nimi płacić .,nie mam konta w banku

5. NASTKA.BURAN

No.. niby tak, ale poradnik stary:D a pakiet taki to nowość i płatność jest...

6. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Porzuciłam płatności SMS-em, ciągle były problemy. Teraz płacę paysafecard - żadnych problemów. Radzę skorzystaj.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

NASTKA.BURAN przy zakupie pakietu "Cylinder iluzjonisty" otrzymasz bonus 100% PD.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. NASTKA.BURAN

Dzięki. I nie mam. Jedno na pół roku wystarczy.
    Można zamknąć.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.