Mega Dzień PD

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kira1253, 23 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kira1253

kira1253 Aktywny autor

O godz. 23.02 kupiłam 150 fl. za 19,99. Floreny otrzymałam, natomiast w pasku bocznym nad slotami, mam bonus 100% na 17 h a nie na 24 h. Jak to możliwe? Czyżby to nie jest ten bonus, może się MD nie wyświetlił?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czas działania bonusu masz widoczny w herbie nad slotami, nad herbem jest zegar eventowy a w nim widoczne ikony eventów i mini-eventów i czas ich trwania. Najedź proszę na ikonę i zobacz dokładnie co oprócz tych 17h jest napisane, być może to jakiś inny bonus, np...z kola fortuny. A najlepiej jak możesz to zrób screen i wklej tutaj obraz, na którym będzie widoczny bonus.

3. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Tak, właśnie o tym piszę, że nie mam tego z Mega Dzień PD na 24h.

4. SMOD_Atena

Może jest w dalszej części okienka, kliknęłaś na strzałkę z prawej strony żeby dalsze bonusy były widoczne? Trudno zgadnąć jak się tej sytuacji nie widzi.

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

sprobuj odswiezyc gre,,on czasem pojawia sie z opoznieniem

Alutka lubi to.
  6. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Tak, właśnie napisałam, że nie mam bonusu 100% na 24h za wykupiony Mega Dzień PD :(

Już kilka razy się wy- i logowałam, Nie ma go

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 września 2017
  7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

co masz teraz posiane na farmie?

Alutka lubi to.
  8. SMOD_Atena

kira1253 pytałam czy kliknęłaś strzałkę po prawej stronie żeby przesunąć bonusy. Nadal nie wiem i czy mogłabyś zrobić screen i wkleić tutaj? Jak to zrobić dowiesz się tutaj: >> Jak zrobić screena. Spróbuj proszę.

A może już wczoraj wcześniej kupowałaś floreny? Jeśli tak to ten pierwszy bonus będzie działał, po drugim zakupie drugiego bonusu już nie będzie. Chyba, że kupiłabyś teraz floreny, wtedy bonus się zsumuje.

Ostatnie edytowanie: 23 września 2017
    -norbijas- lubi to.
  9. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Atenko, już wiem jak to się stało. Kupiłam po godzinie 16 promocyjne florki i to mi policzyło jako Mega Dzień PD. Prawdę mówiac, nie powinno tak zadziałać, bo weszłam przez ikonę "floreny" a nie MD. No trudno, siedem godzin mam do tyłu :(
    Dziękuję za chęć pomocy. Temat mozna zamknąć. Pozdrawiam

10. SMOD_Atena

A właśnie, nie ma znaczenia z jakiego miejsca wchodzisz. Jak jest mega dzień PD to za obojętnie jaki zakup florenów jest bonus. Najważniejsze, że wszystko się wyjaśniło i nie ma żadnego błędu. Również pozdrawiam, miłej nocy życzę i temat zamykam.

-norbijas- również dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.