Mega dzień PD

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika skaliwa, 21 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Zakupiłam na moje konta SM-esem przed godz. 11.00 FLorki. Przelogowywałam sie wielokrotnie i niestety nie dopisało, Mega dzień sie skończył i teraz nawet jak mi dopisze, to już musztarda po obiedzie. Kupuję dla PD, Florków nie potrzebuję(mam z kina), czuję sie nabita w butelkę >:(:eek::mad:

thebiska9 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo mi przykro, niestety nie jestem w stanie udzielić Ci pomocy w tym problemie. Wszelkie uwagi i reklamacje na zakupy tą formą płatności należy zgłaszać do Serwisu Mobiltek:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Łochowski

Łochowski Czeladnik forum

nie tylko Ty zostałaś nabita w butelkę jest wiele takich osób

thebiska9 lubi to.
  4. gosik43

gosik43 Czeladnik forum

Witam
    Ja wczoraj wysłałam 2 sms-y i do dzisiaj nic. Mega dzień przepadł a sadzonek zero SKANDAL

5. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Wiem, SMOD_Atena, ze nic nie możesz zrobić, ja zresztą też. Juz kiedyś miałam taką sytuację i Florki dopisało na drugi dzień, co zrobić... Pisać do PT nie będę, ani do Mobiltek też. Szkoda tylko, że realne pieniądze przecież wpłynęły, bądź wpłyną, nie wiem jaki tam jest czas rozliczeniowy, a pożytku z tego dla gracza mało.....

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie ma żadnych problemów u operatora sieci komórkowej lub z Serwisem, który zajmuje się płatnościami sms to pieniądze wpływają na konto BP a tym samym zakupy są dopisywane bardzo szybko, ale jak widać czasami problemy występują i jedyne co oprócz zalecenia zgłoszenia reklamacji do Mobiltek mogę zrobić to na przyszłość polecam pewną i szybką formę płatności, np....paysafecard.

A skoro dalszych pytań nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.