Mega chlew żółty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anuszki, 19 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

mam mega chlew żółty, jak usunę to postawię go z powrotem? czy jest potrzebna "podstawa"

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Jest potrzebna podstawa, ale skoro już u Cb stoi, to znaczy, że kiedy schowasz do paska, będziesz miała podstawę i ulepszenie.
    Tak samo jest, kiedy np. w tajemniczych sadzonkach otrzymasz ulepszenie xxl, po schowaniu do paska "rozdziela się".

3. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

z jakiegoś pociągu go mam, postawiłam i stoi, podstawy to nie wiem czy mam, jest tylko zwykły chlewy, chlew żółty i klasyczny

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Kiedy wygrywasz zagrodę, to dostajesz do niej od razu podstawę, tak, jak napisałam wcześniej, po schowaniu do paska będziesz miała i podstawę i ulepszenie zółte. Nie ma to związku z chlewami zwykłymi.
    poradnik :)

Podsumowując, kiedy go usuniesz, będziesz mogła go z powrotem później postawić, znajdziesz go w pasku z zagrodami.

SMOD_Wadera* i Anuszki lubią to.
  5. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

dzięki za informację, bałam się usunąć :) teraz mogę ;)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Anuszki, jest dokładnie tak jak pisze =kalina= :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

=kalina=, dziękuję za pomoc :)

Edit:
    Widzę że wszystko jest już jasne, zatem temat zamykam :)

Anuszki lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.