Meduzy - skąd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 14 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Dzień dobry, gdzie mogę zdobyć meduzy - do gry w rybki? W morskich opowieściach ich nie widzę :( Proszę o pomoc.

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry.

Dwie meduzy są do zdobycia w evencie Magia oceanu.
    Kolejne dwie są do kupienia w sklepiku eventowym w tym samym evencie (ostatnia pozycja w tabelce):

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dwie są do kupienia w sklepiku, a dwie kolejne na planszach gry.

4. MOD_Zła

_krysia47_ - Twój post usunęłam, ponieważ tutaj pytanie dotyczy zupełnie czegoś innego. W innym wątku w tym dziale znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.

draculik34 - dziękuję za pomoc.

Czy autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Czym płacimy w sklepiku, mam 10 talarów, mimo to nie mogę kupić meduzy? Będę wdzięczna za odpowiedź. Zerknęłam jeszcze raz - chyba chodzi o 10 pkt konkursowych czy tak ?

6. MOD_Zła

Tak, jak jest podane w tabelce. Za meduzy płacimy punktami konkursowymi, które otrzymujemy za odpowiedzi na pytania zadane podczas gry. Żeby otrzymać pytanie trzeba stanąć na polu ze znakiem zapytania.
    Polecam lekturę Poradnika.

Czy po przeczytaniu Poradnika masz jeszcze jakieś pytanie?

7. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Dziękuję :)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.