maz , zona

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renatkax1, 4 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renatkax1

Renatkax1 Młodszy ekspert

Mam pytanie.od kilku lat mam tutaj meza ale ta osoba już tez od kilku lat nie jest na Farmeramie, co mam zrobić zecy się rozwieść i ewentualnie poszukać meza nowego?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam :) W skrócie, proszę najpierw usunąć do paska łuk weselny, a następnie usunąć sąsiada, będącego współmałżonkiem. Rozwód dokładnie opisany jest TUTAJ.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. Renatkax1

Renatkax1 Młodszy ekspert

Ja od paru lat nie mam łuku weselnego a tym samym i sąsiada. on nie jest użytkownikiem już od kilku lat

ktoś inny chciał ozenic się ze mna ale nic z tego bo mojemu ze tak napisze narzeczonemu wyswietla się ze ja już mam meza

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 lutego 2016
  4. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

To musisz napisać do PT żeby cię rozwiedli

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dokładnie. Innego wyjścia nie ma. TUTAJ poradnik jak napisać do Pomocy Technicznej.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.