Masz za mało towaru - pitomba XXL

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bimbledonia, 17 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bimbledonia

bimbledonia Wielki mistrz forum

Nie mogę wysłać w prezencie pitomby XXL - wyświetla się komunikat "Masz za mało towaru". I ja, i osoba do której ma trafić drzewko, mamy odblokowane odpowiednie posągi pitomby w świątyni. O co więc chodzi??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Być może jest to drzewo z Renzo i dlatego jest problem. Próbowałaś wystawić to drzewo na wyspie, następnie usunąć i ponownie wysłać ?

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

postaw pitombę na wyspie,,usuń pole najpierw,a potem usuń pitombę

4. bimbledonia

Nie próbowałam - to lecę na wyspę, zaraz wracam :)

5. SMOD_Atena

6. bimbledonia

Udało się!! :)

No więc tak, dla potomnych ;) Pitomba XXL z Renza to tak naprawdę dwie pitomby - pitomba oraz ulepszenie XXL. Trzeba je rozdzielić, więc stawia się tę niby pitombę XXL nie na podstawie, na zwykłym drzewku, ale na pustym polu na wyspie. Następnie trzeba ją usunąć szpadlem, co powoduje rozdzielenie drzewka na dwa, na zwykłą pitombę i pitombę XXL (ulepszenie).

Dzięki za pomoc, można zamknąć :)

7. SMOD_Atena

Dokładnie tak, podobnie było z Moringą XXL.

A skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.