maska tiki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jk_1982, 26 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam, mam pytanie bo dostałem od sąsiada maskę tiki, czy możecie powiedzieć co to jest

2. _Margaret_

_Margaret_ Czeladnik forum

"Szybsza produkcja warzyw na bahamaramie, bonus 20%, czas 6 godzin". Jednym słowem skraca czas dojrzewania warzyw na bahamaramie o 20% przez 6 godzin

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jk_1982, zapraszam do poradnika: Ekskluzywne zegary z pozytywkami. :)
    Jak w nim czytamy: Maskę Tiki daje item zegar z pozytywką "Karuzela", można ją także otrzymać jako prezent od sąsiadów/znajomych, nie można jej kupić na targu.
    "Maska Tiki - szybsza produkcja dla warzyw na Bahamaramie o 20% przez 6 godzin - dostępny w spiżarni. Po użyciu wyświetla się w pasku bocznym nad slotami (w miejscu wyświetlania bonusów z farmerskich jajek niespodzianek, wygranych z Koła Fortuny, itp.)"
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

_Margaret_, dziękuję za pomoc. :)

4. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

dzięki, więcej pytań nie mam

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję skoro kolejnych pytań nie masz to temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę dobrej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.