maska tiki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika adajko, 31 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adajko

adajko Czeladnik forum

Mam tego ponad 200 szt. Tiki daje bonus 20% szybszej produkcji warzyw na Bahamaramie przez 6 godzin ale niestety, dla mnie bezużyteczna, bo nie działa na superpolach (???) - chętnie się podzielę, np.: w formie codziennego prezentu.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie sprawdzę u siebie działania bonusu z maski Tiki,ale wydaje mi się,że powinien działać również na super polach na wyspie.Z tym,że bonus działa tylko na uprawy z grupy " Warzywa".
    Jeśli chcesz wysłać w prezencie maskę Tiki innym Graczom czy zamienić na inne przetwory to zapraszam do tego tematu : >>>klik<<<

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. 1Ninjok1

1Ninjok1 Wyjątkowy talent

Maska Tiki działa także na super polu (paprykę skróciło z 24h na 19h 11min)
    Pamiętaj, że najpierw używamy maski a dopiero później siejemy

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję Graczowi za pomoc, czy Autor ma jeszcze jakieś pytania? :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi zostały udzielone,Autor kolejnego pytania nie zadał,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.