martunia86-20-zrobilam zadanie-nie otrzymalam zaplaty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika martunia86-20, 8 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. martunia86-20

martunia86-20 Forumowy żółtodziób

wczoraj zrobilam dwa zadania 4 i 5z " ruszamy na poludnie " , gdzie nagroda byla wysoka stawka...1x100000sianogroszy, tylez samo zlotych bananow, 50 super paszy,w 5 zadaniu...100000 sianogroszy, 100000 zlotych bananow i konfitura.Myslalam,ze na Bahamaramie beda fajewerki. , a tu nic !!!!Jestem zniesmaczona, komputer tez moze sfiksowac. Wyrownajcie moje morale , poprosze o nagrode !

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

W obu tych zadaniach nie ma złotych bananów do wygrania, tylko po 100000 TPD.

3. Sprawdź dokładnie co dostałaś proszę ...TABELKA....bo wydaje mi się że coś pomyliłaś nigdy w żadnej misji nie była do zdobycia taka ilość bananów :)

Anhedrea dziękuję za pomoc :)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kolejne pytania ze strony Autorki się nie pojawiły w związku z tym temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.