marcel

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zagajnik63, 13 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wertusia

wertusia Czeladnik forum

Niestety i ja od kilku dni nie widzę aby Marcel dał mi cokolwiek.......gdzie szukać takiego powiadomienia? kiedyś była informacja wyświetlana w okienku z powiadomieniem a teraz nic...kompletne zero :sleepy:

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

W ustawieniach zaawansowanych aktywuj okienko pop-up, wtedy zaczną przychodzić powiadomienia jaki prezent dał Marcel.
    A tak w ogóle to kliknij na termometr u Marcela i zobacz o której godzinie pojawił Ci się w sąsiedztwie i o tej samej godzinie daje prezenty. Możesz go wtedy przypilnować ;)

3. wertusia

wertusia Czeladnik forum

Okienko pop-up wł na zielono to chyba dobrze? prezent powinien wejść o 12:55 i nadal nic :( choć pilnuję go jak pies michy przy budzie :cry:

4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

To napisz do PT, oni powinni Ci powiedzieć co dostałeś i czy zostało dopisane do konta.

5. MonaBlaasz

MonaBlaasz Okazjonalny autor

oj...ja też o Marcela nic nie dostaję :(

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Graczom dziękuję za rady i pomoc. :)

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś problemy z Marcelem proszę najpierw zajrzeć do tego poradnika: Super Przyjaciele z Farmy.
    Gdy okaże się że okienka pop-up macie włączone, a pomimo to przegapiliście prezent od Marcela, nie ma go w dzienniku, to jedynym miejscem do sprawdzenia co Marcel przyniósł i czy prezent został dopisany jest Pomoc Techniczna (poradnik: Pomoc Techniczna). :)

zagajnik63, czy jako Autorka tematu masz jeszcze jakieś pytania? :)

7. Pomimo obecności na forum pytań od autora nie widzę więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.