Marcel.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 22 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Już wczoraj o tym pisałam 3 dzień z kolei nie otrzymałam prezentu od Marcela, wszystko mam po włączane. Napisałam za radą moderatora do PT i żadnego od nich nie mam odzewu po prostu olali mnie. Co w tej sytuacji robić mam dalej?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę w zakładce "Moje konto" czy masz tam wpisany prawidłowy,aktywny adres e-mail ?Jeśli adres jest prawidłowy i otrzymujesz na niego inne wiadomości,to sprawdź proszę folder "Spam",ponieważ zdarza się,że tam trafiają odpowiedzi z PT.A co do PT to na wszystkie zgłoszenia bez wyjątku udzielane są odpowiedzi.

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Teraz napisałam jeszcze raz, dostałam wiadomość ale wygenerowaną na razie nic nadal nie wiem. Poczekam może sprawdzą i odpiszą co się dzieje z prezentami.

4. SMOD_Atena

Jeśli napisałaś zgłoszenie,dotarła do Ciebie automatycznie wygenerowana wiadomość to i odpowiedź z PT otrzymasz.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

• Już nie mam pytań dziękuje i życzę miłego dnia. Temat można zamknąć.

6. SMOD_Atena

Ja również dziękuję,życzę miłego dnia wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.