marcel ze szkoły mentorów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 24 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

awansowałam na 3 poziom,dostałam królika marcela,a on nie dał mi jeszcze prezentów.dlaczego?i drugie pytanie,jak długo zostanie moim sąsiadem?

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Najlepiej odśwież grę (u mnie pomaga) a sąsiad zostanie na 2 tygodnie

-norbijas- lubi to.
  3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

foczunia a kupilas go?

***kacper*** i Alutka lubią to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

A masz w ustawieniach zaznaczone zeby pokazywalo ci jakie prezenty dotajesz?

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

tak,mam go w sąsiadach,więc chyba kupiłam :)
    no właśnie nie mam,teraz dopiero włączyłam.ale w zestawieniu prezentów,nie mam żadnego info o marcelu.

Yaris_123 odświeżałam i logowałam się parę razy,bo mam go od rana.dziękuję za wiadomość o czasie posiadania marcelka :)

-norbijas- lubi to.
  6. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Jak odświeżasz grę to odświeża się również dziennik zdarzeń i dlatego nic tam nie masz:)

-norbijas- lubi to.
  7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

aaa,to ja patrzyłam na zestawienia prezentów od sąsiadów.
    dziękuję za pomoc wszystkim,zobaczę czy da mi coś jutro.włączyłam powiadomienia.

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

foczunia84, w takim razie czekamy do jutra na informacje od Ciebie czy z Marcelkiem wszystko w porządku ;)

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

niestety,mimo już kilkunastominutowej obecności na farmie,nie dostałam prezentu od marcela.

10. -norbijas-

o ktorej godzinie go wczoraj kupilas? on daje prezenty co 24 h

***kacper***, Alutka oraz draculik34 lubią to.
  11. Luba

Luba Stały bywalec

hmm a może za wcześnie jeszcze na podarek ;)proponuje najechać kursorem myszki na termometr Marcela ,wyświetli Ci sie czas o jakiej porze kicaj dostarcza Ci prezent + w jakim dniu kończy jego sąsiedztwo:)

draculik34 i -norbijas- lubią to.
  12. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Najedź kursorem myszki na tego Marcela i zobacz o której godzinie będzie dawał Ci prezent. Musisz mieć jeszcze zaznaczone w opcjach zaawansowanych, żeby pokazywało prezenty w okienku pop-up.

-norbijas- lubi to.
  13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

nic mi się nie wyświetla po najechaniu,tylko "marcel długouchy",żadnego czasu.

wyskakujące okienka włączyłam wczoraj,a do czasu,to kupiłam go rano,więc już doba minęła.

14. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

foczunia84, przytrzymaj kursor na termometrze Super Sąsiada i zobaczysz do kiedy zostaje i kiedy daje prezenty.

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

trzymam,klikam i tylko tyle się wyświetla.

16. -norbijas-

u mnie jest tak,,,[​IMG]

***kacper*** i Alutka lubią to.
  17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Przytrzymaj kursor na termometrze

-norbijas- lubi to.
  18. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

foczunia84 przede wszystkim musisz mieć włączone w ustawieniach standardowych gry opcję "Wskazówki" jak na grafice niżej
    ust_stan.png
    potem w zaawansowanych zaznacz jako aktywne pola "prezenty pop-up" oraz "pole informacyjne przy kursorze myszy"
    ust_zaa.png

a potem jak najedziesz kursorem na termometr Marcela - pokaże Ci się takie pole informacyjne
    marcel.png

Daj znać proszę czy pomogło :)

-norbijas- lubi to.
  19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

wszystko to mam,a czas się nie wyświetla.

20. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

nie klikaj, tylko zatrzymaj na chwile kursor na termometrze i poczekaj, aż pokaże się opis jak na grafikach, które wklejali Gracze.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.