Marcel długouchy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kindzioru90, 24 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kindzioru90

kindzioru90 Forumowy żółtodziób

Witam, może mi ktoś wytłumaczyć co to jest ten marcel długouchy wygrałam go kończy mi się jakaś licencja a ja nie wiem na czym to polega czy mam coś zrobić z nim czy jak , pomocy :D

2. spoil

spoil Forumowy żółtodziób

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

spoil, dziękuję za pomoc.

kindzioru90, jeśli nie miałeś w ustawieniach zaawansowanych włączonej opcji pokazywania prezentów jako okienek pop-up, nie zaglądałeś do dziennika zdarzeń i nie wiesz jakie prezenty otrzymałeś od Super Przyjaciela to napisz proszę do Pomcy Technicznej : >>>klik<<<. Tam uzyskasz informacje na ten temat.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. kindzioru90

kindzioru90 Forumowy żółtodziób

Nie dziekuję ;P

5. teresal1410 post usuwam, na przyszłość jak masz pytanie inne niż tytuł wątku to zadaj je zakładając swój wątek z pytaniem.
    Mate jest to owoc drzewa ostrokrzew paragwajski. Do odkrycia w Świątyni Małp, pomieszczenie VIII za 32 złote banany.
    Proszę, tabelka.

Skoro nie masz już pytań to wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.