Marcel Długouchy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 12 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

wygrałam Marcela a nigdzie go znależć nie mogę....
    2 razy wylogowałam się dostałam 3 supper nawozy a Marcela nigdze nie ma...co robić????

2. Sekme

Sekme Generał forum

Zajrzyj do poradnika: >>KLIK<<

3. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Marcel przesiaduje zazwyczaj na pasku sasiadow xD

4. krystyna65

krystyna65 Książę forum

onkapinka...znalazłam dziękuję serdecznie za pomoc...

onkapinka lubi to.
  5. kurczakmały13

kurczakmały13 Czeladnik forum

Ja piszę w podobnej sprawie. Z utylizatora dostałam marcela, znalazłam go na liście znajomych, ale nigdzie ( od wczoraj)nie wyswietla mi się co otrzymałam od niego, ani wczoraj ani dzisiaj nie mam prezentu od marcela długouchego.Czy ktoś mi podpowie jak to sprawdzić,od innych wyswietla się, że ten sąsiad dał mi to a inni tamto, a co daje marcel?

6. Sekme

Sekme Generał forum

Trzeba włączyć opcję, by prezenty wyświetlały się jako wyskakujące okienko. Poza tym prezenty od Marcela też pokazują się w dzienniku zdarzeń, ale niestety tylko do wylogowania.
    Zajrzyj do poradnika: >>KLIK<<, tam wszystko jest opisane.

7. jasko54

jasko54 Stały bywalec

ja mam ten sam problem z utylizatora dostalam marcela ale nigdzie nie wyswietla sie nie ukazuje zadna tablica z prezentem tak jest od wczorajszych godzin popoludniowych marcel jest w zakladce wsrod znajomych ale jak mam odkryc co dostalam w prezencie czytam ze gracze pisza ze sie ukazuje tablica z prezentem od marcela u mnie nie ma dlaczego

8. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

jasko54 wystarczy iż przeczytasz post nad Twoim. Jeśli w dzienniku już nie ma informacji co dostałaś to napisz do pomocy technicznej z zapytaniem (link pod ramką z grą). Włącz także w ustawieniach okienka z prezentami.

Ponieważ autor wątku podziękował za odpowiedź to wątek zamykam.

Sekme, onkapinka - dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.