MARCEL DŁUGOUCHY

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika m_mala1987, 2 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. m_mala1987

m_mala1987 Forumowy żółtodziób

Mam problemy z prezentami od niego... A chyba raczej ich nie dostaję.... Mam włączone w ustawieniach wszystkie powidomienia a poza tym nie otrzymuje informacji co do prezenu.. Czyli wydaje mi się, że wogóle ich nie dosteję.... Proszę o pomoc

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

m_mala1987, okienka informacyjne pop-up w ustawieniach zaawansowanych powinny być aktywne, w celu otrzymania informacji o otrzymanym prezencie.
    ScreenHunter 78.png (u mnie ta opcja jest wyłączona, jak widać na zrzucie ekranu)
    Jeśli niezbędna są dla Ciebie informacje co otrzymałeś może sprawdzić to pomoc techniczna.
    Proszę nie pisać na forum drukowanymi literami, czy mogę jeszcze jakoś pomóc?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 marca 2018
  3. m_mala1987

tą opcję mam aktywna - włączoną a pomiomo tego nie mam informacji i prezentach od marcela...

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

m_mala1987 w takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do PT, wyżej TL_Mouse podała link do poradnika ja wysłać zgłoszenie.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. m_mala1987

juz nie mam pytań. dziekuje

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.