Manufaktura, menażeria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krokodylek75, 7 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Już kiedyś o tym pisano i z tego co pamiętam problem miał być naprawiony. Otwieram Manufakturę lub Menażerię na głównej łące, żeby zobaczyć np. jakie warsztaty czy zagrody są wewnątrz. Z otwartym okienkiem opuszczam łąkę i idę do ogrodu ozdobnego, a tam na ekranie pojawia się otwarta Manufaktura. Ten sam błąd dotyczy przejścia na każdą inną polanę. Prosze coś z tym zrobić.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdziłam teraz to u siebie, otworzyłam okienko Manufaktury na głównej łące, przeszłam na dziką, leśną i na żadnej z łąk nie było okienka, nie było go również na łące głównej, na którą wróciłam.

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Nie mam więcej pytań, widzę że usuwanie ciasteczek jest lekarstwem na każde zło.

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

SMOD_Atena poinformowała Cię o większej ilości dostępnych możliwości - jeśli standardowe procedury nie pomogą w rozwiązaniu problemu, możesz skontaktować się w takiej sprawie z Pomocą Techniczną, dokładnie opisując zaistniałą sytuację.
    Kolejnych pytań brak, więc wątek zamykam. Życzę miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.