Manufaktura i menanżeria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mycha711, 9 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mycha711

mycha711 Czeladnik forum

Nie wiem czy coś się zmieniło bo odkąd się zaczął ewent to nic mi nie wypada z Bahamy i głównej farmy z manufaktur i menażerii,nic nie pomaga wylogowanie i czyszczenie ciastek itd. czy ktoś może mi coś na ten temat napisać proszę i z góry dziękuje.

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Nic a nic, czy żadna czapeczka?
    Narzędzia wypadają?

Losowość losowością, ale powinno jednak co wypaść, więc jeśli jesteś pewien, że nic, to napisz do PT

poradnik wypadajek

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

=kalina= dziękuję za pomoc.

mycha711 prawdopodobnie jest to tylko błąd wyświetlania i wypadające przedmioty nie są widoczne.

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. halina415

halina415 Moguł forum

to nic nie daje z manufaktur,menazeri, ogrodu nic nie wypada,proszę o wyjaśnienia?
    Sory ,ale zawsze wypadało

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

halina415 jeśli po zastosowaniu się do wskazówek SMOD_Ateny otrzymywane narzędzia nadal nie są widoczne lub wcale nie wypadają, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną zgodnie z informacją podaną powyżej.
    mycha711 skontaktowałaś się z PT? Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. taczanka555

taczanka555 Baron forum

też to miałam, z bahamy nie wypadło mi nic, podobnie jak z leśniej polany. ale już jest ok

7. mycha711

mycha711 Czeladnik forum

Dziękuje-wszystko zrobione tak jak napisane do PT tez napisałam i czekam bo jak zarazie nic się nie zmieniło.Dziękuje za rady.

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.