Mandragonowy Skrzat

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fagitos76, 7 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fagitos76

fagitos76 Forumowy żółtodziób

Witam.
    Mam pytanie na ktore nigdzie nie udalo mi sie znalezc odpowiedzi, stad moja obecnosc tutaj. Mianowicie w opisie mandragonowego skrzata jest informacja: "szybsza produkcja dla Inne". Moglby mi ktos powiedziec co oznacza to słowo "inne"? W opisach roznych skrztow na poszczegolnych poziomach widze ze dodaja bonusy w kategoriach: kwiaty, warzywa, zboza i wlasnie inne. Moze istnieje jakas tabela ktora wszystko ladnie segreguje na te cztery kategorie?

Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

"Inne" to wybrana grupa roślin na farmie i wyspie,do których zaliczają się np..truskawki,bazylia,żurawina,itd...
    Niestety nie ma takiej tabelki,w której byłby spis wszystkich upraw z grupy inne,są tylko tabelki ogólne :
    FARMA
    WYSPA
    Można też zobaczyć do jakiej grupy należy wybrana roślina,kiedy podczas siania najedzie się kursorem na wybraną roślinę,wtedy wyświetli się w górnej części tablicy-pod nazwą rośliny,(np...truskawki)nazwa grupy.

3. fagitos76

fagitos76 Forumowy żółtodziób

Dziękuję za pomoc.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,dziękuję również i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.