mam pytanko

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by jasko54, Apr 28, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jasko54

jasko54 Stały bywalec

chcialabym nabyc fragles red fragles gobo i fragles wembley ale nie wiem jak to zrobic probowalam szukac takich itemow aby sie wymienic ale nie ma w zakldce wiec jak zrobic zapotrzebowanie zeby wpisac ze takich itemow szukam dziekuje

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wygląda na to,że itemy te są wyłączone z eventu,nie ma ich na liście dostępnych do wymiany/podarków czy sprzedaży.W poprzednich edycjach G&T o ile się nie mylę,również nie można było przesyłać itemów zakupionych w galerii handlowej za realne pieniądze.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. jasko54

jasko54 Stały bywalec

wiecej pytan nie mam dziekuje za jasna odpowiedz moze jeszcze jedno pytanie czy wogole wiadomo cos na temat tych itemow ktore mozna bylo zakupic w galeri a teraz nie ma po nich sladu czy jeszcze jest mozliwosc uzyskania kiedys ponownie te itemy czy mam sobie odpuscic raz na zawsze i zapomniec o nich dziekuje za ponowna odpowiedz

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji na temat tych itemów,czy jeszcze kiedyś będą w sprzedaży.Być może będą,być może nie,trudno powiedzieć.Czasami są powtarzane wyprzedaże różnych itemów,ale żadnej reguły nie ma.Jeśliby miała być jeszcze taka możliwość,to zostaniemy o tym poinformowani,a jak tylko takie informacje otrzymamy,to jak zawsze zostaną zamieszczone na forum w formie OO.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. urszula46

urszula46 Czeladnik forum

Witam! Czy jest jakaś awaria,bo u mnie nie pokazuje się sówka (mimo że jest w poczcie wiadomość) ?????

6. jasko54

jasko54 Stały bywalec

dziekuje bardzo za uprzejme odpowiedzi oraz bardzo jasne mozna zamknac

7. Wyloguj się i zaloguj ponownie powinno pomóc a na przyszłość jak masz inne pytanie niż tytuł wątku to załóż swój własny i zadaj pytanie.

Autorka podziękowała więc zamykam :)

Thread Status:
Not open for further replies.