MAM PROBLEM Z WALUTA GRY

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maciasVip, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maciasVip

maciasVip Forumowy żółtodziób

Witam wszystkich może ktoś będzie mógł mi pomoc mam taki problem jak wchodzę w sklep Farmerama to pokazują mi się ceny w Euro i widnieje faga niemiecka a nie polska.
    Dlaczego taj jest jak mogę to zmienić aby było w PLN??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

2. Czy logowałes się przez polską stronę?

3. maciasVip

Tak oczywiście cały czas jestem w Polsce mieszkam tu :)

4. Ale może logowałeś się przez stronę niemiecką, sprawdź to. Może zmień równie przeglądarkę i spróbuj się zalogować jeszcze raz.

5. maciasVip

Przegladarkę też zmieniałem na mozila i to samo tez widzi mnie jako niemca bo mam dwie mozile i chrome.
    A jak mam sprawdzić czy logowałem się przez niemiecka stronę??

6. Logujesz sie poprzez tą stronę:

http://www.farmerama.pl/

a po prawej stronie na zielonym polu sprawdź sobie, czy masz wybrana polską.

7. maciasVip

Zalogowałem się przez stronę którą dostałem i po prawej stronie mam Polska loguje się wchodzę w sklep i mam wszystko podane w euro i niemiecka flaga po prawej stronie ale pisze wszystko po polsku tylko są ceny w EURO :(

8. Napisz więc do pomocy technicznej, konto zostanie sprawdzone.

9. maciasVip

A masz jakiś link gdzie mogę to napisać ??

10. maciasVip

Ok dziękuję Ci bardzo za pomoc :)

11. Ależ nie ma za co :)
    Pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.