mam problem z piórami papug

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 30 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

generalnie problem polega na tym, że nie mam co z nimi robić. Rosną mi sobie na 2 drzewkach, i ani tego na misję roślinną nie da się wrzucić, ani w jakikolwiek sposób pozbyć. Próbowałam sprzedać, jednak mimo okazyjnej ceny poniżej wartości kupiec się nie znalazł. Może by się dało coś z tym zrobić? To samo się tyczy tych śmieciowych itemów pt. wiązanki czy np koktajle itp, wiecie, co mam na myśli. Jak do czorta się tego pozbyć lub przerobić na coś pożytecznego, np floreny, pd lub sianogrosze?? weźcie coś z tym zróbcie

2. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

A mówią, że od przybytku głowa nie boli :)
    Niedawno podczas dożynek piórka miały bardzo dobrą cenę i do wora były chętnie wrzucane przez biorących udział w tym evencie :) na Twoje też przyjdzie czas :)

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

niki1990, temat zamykam i przenoszę do archiwum. Jeżeli masz jakiś konkretny pomysł opracuj go wg wzorów pomysłów, oraz zamieść post, w zbiorze aktualizacji i pomysłów, który będzie zgodny z zasadami działu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.