mam dośc

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mysiu-pysiu, 2 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mysiu-pysiu

mysiu-pysiu Forumowy żółtodziób

w dzielnicy rzemiosła ciągłe problemy brak możliwości produkcji dżemów, dzisiaj przy kupnie produktów zniknęły zakupione produkty i sianogrosze. ogólny burdel ciągle walą ewenty a błędów niema komu naprawiać. Ciekawy jestem kiedy weżmiecie się do roboty a przestaniecie liczyć kase za ewenty

jan11100 lubi to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

mysiu-pysiu, w grze nic nie znika, skoro coś kupiłeś, to z pewnością znajduje się w inwentarzu. Dla pewności zajrzyj do kroniki targowej, tam Twoje zakupy się zapisują. Upewnij się, że faktycznie kupiłeś to co chciałeś i poszukaj w inwentarzu.
    Nie wiem o co chodzi Ci z brakiem możliwości produkcji dżemów, bo piszesz tak ogólnikowo, że trudno się domyślić. Czy możesz doprecyzować w czym jest problem?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autor nie kontynuował tematu, pytań nie ma, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.