Opinie Malutkie skarby

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

liczby kształtów robią się same jak układasz linie lub zamknięte ,a 30000 zrobi się przy okazji jak zrobisz pętlę za 45000 tak jak pokazała farmerka w poście 129 str 7

Aisha1969 i wio3 lubią to.
  2. Spain-Zk-0

Spain-Zk-0 Forumowy żółtodziób

A czy jest możliwośc zdobyć to Gniazdo Pająków Zapadniowych ,jeśli tak Bardzo Proszę pokazać jak to zrobić

Aisha1969 lubi to.
  3. Wanilia89

Wanilia89 Okazjonalny autor

Ta ,,liczba kształtów,, to inaczej gierki i każda utworzona przez nas pętelka jest automatycznie zaliczana do tych zadań (pewnie tam masz przy tym zadaniu cyferkę pomiędzy tymi kułeczkami , która odpowiada ilości już zrobionych przez Ciebie pętelek ) tak że tym się nie absorbuj a rozgrywaj kolejne gierki jak ilość pętelek ( nieważne jakich: dużych, małych ...czy fikuśnych ) dojdzie do 25 to zadanie będzie zaliczone .
    a wynik 30 000 no to trzeba zapętlić odpowiednią ilość zabawek by uzyskać minimum te 30 tyś punktów (może być więcej byle nie mniej )
    To dziwne że nie wyszło - ja zapętliłam planszę po obrzeżach (tylko na rogach zabawki pominięte) i zaliczyło mi wszystkie zadania gdzie trzeba te x tysięcy uzyskać ( czyli 10, 15, 30 i 45 tyś )

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Monia zrobiłaś dokładnie tak jak na rysunku, czyli po obrzeżach i tylko jeden misiek sobie jest luzem, jeśli tak to nie ma innej opcji - musi wyjść x56 i zaliczyć zadanie.

5. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Linia za 45 tys - to może być pętla?

Aisha1969 i d_anulka lubią to.
  6. grania.

grania. Baron forum

Nie musisz układać w kształcie zygzaka - poprostu musisz połączyć ze sobą 25 zabawek, ani mniej ani więcej, może to być linia otwarta, może to być kształt zamknięty. Tak więc w tych 6 zadaniach barkuje ci 2 linii - jedna łącząca 25 zabawek, a druga 15, brakuje ci uzyskania mnożnika 22 (to ten krzyżyk) czyli musisz zamknąć wewnątrz 21 zabawek wtedy wyjdzie mnożnik 22, a pozostałe wyjdą w trakcie robienia gierek, bo one zaliczają się automatycznie po zrobieniu określonej ilości .. Na teraz masz zrobione 21 gierek i potem ci się zaliczy po 25, 35 itd

Tak musi być zamknięta, bo inaczej nie osiągniesz 45 tys. - leć po największym obwodzie

7. Wanilia89

Wanilia89 Okazjonalny autor

To musi być pętla i to duża , z mnożnikiem minimum ,, x 55 ,, bo mniejszy nie da tych 45 tysięcy
    Tak że niemal całą planszę trzeba otoczyć pętelką

8. grania.

grania. Baron forum

Ale wykombinowali - w sobotę Baby boom a w niedzielę obniżki :wuerg:

9. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No ... dają nam do wyboru ... albo rybki albo akwarium :pxD:cry:
    teraz Mietka ma dylemat który wybór będzie korzystniejszy - a jeszcze trochę ropuszek muszę pokolorować na to oczko w różu dla nich
    - póki co mam 396 portfeli i jeszcze się wstrzymuję z zakupami
    A postępy w tej zabawie to 23/28 misje
    285250/562500 w punktach
    i 14/80 w gierkach (ale wejściówek już tylko 18 dorobić ) tak że... nie jest źle, zabawa trwa ...8)

10. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

Jak to mówią: czy jest tanio jest tanio, czy jest dobrze jest tanio xDxD
    Jak mam do wyboru wydac 1250 sp z przeskokami i 625 bez to chyba przeżyje bez nich

bogusiania, Aisha1969 oraz tamako lubią to.
  11. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

Dziękuję za podpowiedź i nastąpiła jasnośćxD pająki zdobyte z 2 pikolaków jednym dostałam kijkiem w drugim parasolką xD itemy zdobyte jeszcze tylko pnącze i ostatni pikolak;)

bogusiania i Karakuliambro lubią to.
  12. Kostka0226

Kostka0226 Okazjonalny autor

Dzień dobry,
    Jestem nowym graczem.
    Zdobyłam 50 gwiazdek i otworzyłam Wyspę bahamy.
    Mam 1 poziom.
    Pojawiła mi się świnka, ale nie mam roślin.
    Jak sadzić?
    Historia usunięta, ciasteczka także.
    Czy rośliny są od 3 poziomu Bahamy? Czy farmy?

Aisha1969 i wio3 lubią to.
  13. klonek68

klonek68 Generał forum

Wszystkie misje zakończonexD Piccolo wystawione,Pająk już pracuje xD dzisiaj tylko Ropuchy pokolorować i zebrać nagrody ;)

Ostatnie edytowanie: 21 lutego 2026
    bogusiania i Aisha1969 lubią to.
  14. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Musisz je odblokować

15. florentyna

florentyna Analityk forum

Co to znaczy "zdobądź mnożnik do 10, 15, 22 pól wewnątrz kształtu? wewnątrz to znaczy w środku linii czy razem z linią? Już rozumiem, chodzi ogólnie o mnożnik

Ostatnie edytowanie: 21 lutego 2026
  16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jupiii, ja też mam pająkaxDxDxDxD

17. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Do konca 124 340 pkt. Zrobi się po obiedzie. Zastanawiam się czy kolorować ropuchy i tracić SP na te różową zagrodę. I tak GT na razie jej nie będzie. Chyba wyciągnę tylko jakieś skrzynki i tyle. Szkoda mi SP bez obniżek. A jutro bez BB też mi się nie opłaca kolorować.

18. s5trzelec

s5trzelec Młodszy ekspert

Co to znaczy "zdobądź mnożnik do 10, 15, 22 pól wewnątrz kształtu? Robię pętlę w środku jest np.22 pola i nie zalicza zadania.

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli np. mnożnik x15 to dokładnie taki mnożnik musi być wewnątrz pętli.

bogusiania lubi to.
  20. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Npisz sowe dam cos na pd

bogusiania lubi to.