Opinie Mali pomocnicy

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, May 31, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zxcvb159

zxcvb159 Okazjonalny autor

Witam
    U mnie misja zakończona na 5 zadaniu. W końcu zabieram się za kukurydzę. Trochę mało czasu zostało, ale przy 3 naleśnikach powinno wystarczyć (3 zbiory po 400 = 1200 razy 3 czyli 3600 plus 200 bez zasiewu).
    Nie rozumiem nowej polityki BP i nakładania eventów na siebie.

2. 19xxx90

19xxx90 Czeladnik forum

zabrakło mi dwóch róż do traszek :( mogliby przedłużyć misję, w końcu ostatnio farma padła, a pewnie wiele osób w tym czasie chciało pozbierać róże czy też kukurydze :/

jadziamila likes this.
  3. kurtz

kurtz Czeladnik forum

w tym całym bałaganie też nie ukończyłam misji i nie mam traszek mogliby przedłużć

4. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

przy takiej ilości niedoboru warto pamietać, że system dodaje 5 roślinek eventowych, gdy ich stan równa się "0". Warto czasami wyzerować stan roślinek w magazynie, poprzez wpłatę do misji /oczywiście wcześniej siejąc roślinki na polu/ i poczekac na dopisanie owych 5 sztuk. Piszą, że dopisuja roślinki w ciągu 5 godz. ale tak na prawdę dopisują je dość szybko, dopiero gdy i te dopisane wpłacisz do misji to wtedy rzeczywiście dłużej czekasz.

5. dawid-2001-

dawid-2001- Forumowy żółtodziób

no i czarna rozpacz ,traszki odeszły w siną dal..
    nie zdążyłam przez to zamieszanie z królową szkodaaa

6. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Kombinatorsko- strategiczno- i co tam jeszcze rada- przydatna nie tylko w tym evencie xD

tz23 and panoramaogrodnicza like this.
  7. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    To już jest koniec....

Z rozpędu jeszcze posiałam kukurydzę:D....

8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gratuluję , a kukurydza dla dodatkowych nagród się przyda . :)

9. dorota82

dorota82 Forumowy żółtodziób

mi też zabrakło czasu do ukończenia misji i nie dostałam traszek coraz bardziej to wszystko się plącze
    proszę o przedłużenie i chyba nie jestem jedyna

xBabciaEwa likes this.
  10. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

No na skrzyneczki bedzie :)

morellaa and xBabciaEwa like this.
  11. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

czyli jednak nie przedłużyli, hmmm... foch ?!

a tak serio, to się trochę nabijam
    komplet rożna jest

ja lecę dalej z zadaniami, dopiero 4 zrobione a gdzie tam koniec... wiem, wiem - w sobotę xD

12. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Pomimo tego , że niedawno udało mi się zakończyć event /teraz już na spokojnie polowanie na skrzynki/ apeluję o jego przedłużenie o przynajmniej 24h.
    Już uzasadniam.

Mali pomocnicy powinni trwać dłużej ponieważ , że /sic!/ :
    1) Królowa została wydłużona i to znacznie , czyli można ,
    2) Było straszne zamieszanie z misją "Grillowanie z kłopotami" i wybiło mnie to z rytmu czy innej koncentracji ,
    3) Bo tak chcę i już !

Dziękuję i pozdrawiam.

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wszystkim muliło farmę ale to nie przeszkadzało w zbiorze róż czy też kukurydzy.
    A sporo osób nawet już skończyło całość.
    To marudzenie jest straszne - jak dzieci w przedszkolu.

Ja to tylko przez gapiostwo muszę jeszcze siać kukurydzę, gdy o niewłaściwym czasie zjadłam jednego naleśnika.
    Niedługo zbiorę kukurydzę, zrobię 9 zadanie i na jutro zostanie ostatnie zadanie

julkalulka111, morellaa and Nutka like this.
  14. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ale o so chozi? :oops:
    to jeszcze nie przedłużyli misji? :p niemożliwe xD
    dwa kawałki do pnącza i legalne LB*, przynajmniej do kolejnego eventu :p

*leżenie bykiem:p

15. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Cieszę się, że mój post wzbudził nadzieję :) Tak trzymaj ! Uda się !
    U mnie kukurydza rośnie, zbiór o 22-ej. Posieję na noc, ugrilluję do zadania 9, oddam :D
    A jutro na luzie sieję, zbieram, sieję zbieram ( wykorzystałam 3 naleśniki ) i jak już posieję, zbiorę...
    to na grilla i ................pnącze moje :inlove::D;)

16. aisunel

aisunel Generał forum

A glowka boli,a myslec sie nie chcexD,Tutaj graja tylko jednostki wybitne i tylko takie trwaja latami,aby uwolnic sie na chwile od realu i przeprowadzic umyslowe SPA.Potwierdzam,za wieloma glosami,bonus do bonusa od bonusa przy krolowej byl bledem,ale i wielkim uklonem w naszym kierunku.Biedne prosiaczki byly w grafiku duzo wczesniej,a krolowa pozbawila ich gwiazdorstwao_O.Misji nie skonczylem,pnacze duzy?.Generalnie ewent nie godny,az tak wielu liter.Ale za to juz za chwileczke i momencik pelniao_OxD.Jak ja jej nienawidze;)

Last edited: Jun 7, 2017
  17. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Nie gadam z Tobą >:(siewnik miałeś spalić a Ty event skończyłeś :cry::cry:
    Ja stoję na 3 zadaniu i nikłe szanse ,że mi się uda :sleepy: focha mam :cry:
    pozdrawiam

18. fargul

fargul Aktywny autor

Przeszkadzało, zebrałne, posiane, podlane ... a po zalogowaniu się na nowo okazuje się, że 3/4 łąki jest nieobsiane.
    W siew od nowa, ale zbiór już nie mieści się w czasie działania dopalacza, więc strata całkiem konkretna i nie do odrobienia bez zakupów za $$$.
    Skończyło - za koszyki czyli za $$$.

kybek93 and 19xxx90 like this.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ehhh jestem na wyjeździe (że tak powiem blisko Ukrainy) net mi nie łapie w telefonie ;/ przez to zapomniałam że te zadania mają się skończyć dzisiaj. Zamiast kończyć event ( tak mam już pnącze) to mogłam szaszłyki oddać do 6 zadania i róże wysiać :( ehhhhhh

Ale z drugiej strony w poniedziałek straciłam 50 koszy na królowej karnawału. Wchodzę we wtorek o 14:00 patrzę, a tu królowa wróciła więc zrobiłam te 50 i jeszcze prawie drugie tyle. :)

o tu się nie zgodzę zużyłam 2 naleśniki (został mi jeszcze jeden) i sieję z zegarkiem w ręku przyznam się że zarwałam 2 noce ze względu właśnie na ten wyjazd (chodziło o to żeby podgonić). I dziś o 16 pnącze już miałam. A nawet 1 grosza nie wydałam. Tylko moja ciężka praca.

20. halina54

halina54 Hrabia forum

troche to nie w porzadku ...zasialam tego badylka kiedy trwal dopalacz w postaci tego nalesniczka z 3 godzinnym czasem do konca .Teraz chcialam pozbierac a tu sie okazuje ze zamiast 3 sztuk jest tylko 2.Po sprawiedliwosci powinni policzyc chociaz o polowe wiecej roslin.Znowu jestem w plecy jak zwykle.Troche to nie fajne

kybek93 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.